Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soruyu soran karı kim bilmiyorum fakat dün okan hoca yayıncı kuruluşa tüm takımlara basarılar diliyorum ülke puanına ihtiyacımız var diye acıklama yapmıstı

Tete geldi diye zaniolo giderse üzer, adamda deli potansiyel var en azından 1 yıl izleseydik. Ya da illa gidecekse bari BB'ye para gideceğine takaslayıp sağlam bir 6-8 + sonraki satıştan çeksin erden timur. Zaniolodan bağımsız geliyorsa bu sefer de barış+rashica dan süre çalar rotasyonda yine falso kafamda oturmuyor bir türlü.

Serhan Türk de girdiyse hiç bir endisem kalmadi

Paredes hakkinda ne düsünüyorsun reis

D657F28F-033A-429C-A86C-DCF45B8AFBC4.webp

Tete geldi diye zaniolo giderse üzer, adamda deli potansiyel var en azından 1 yıl izleseydik. Ya da illa gidecekse bari BB'ye para gideceğine takaslayıp sağlam bir 6-8 + sonraki satıştan çeksin erden timur. Zaniolodan bağımsız geliyorsa bu sefer de barış+rashica dan süre çalar rotasyonda yine falso kafamda oturmuyor bir türlü.
Tete geldi diye zaniolo gitmez. Zaniolo gidiyor diye tete gelir...

cl'de baba takımlara karşı,

zaniolo/tete - kerem akt - wilf zaha
icardi

defansı kompakt tutarsak bu hücum hattıyla geçiş hücumlarında inanılmaz işler yapabiliriz.

Tete hayırlı olsun. Açık konuşmak gerekirse Zahanın geldiği ve Rashicanın geleceği noktada Tete çok mu gerekliydi? Bilmiyorum. Ama Shakhtar döneminde ve Lyon dönemlerinde çok iyi işler yapmış ve Leicester dönemindede iyi oynamış bir oyuncu. 23 yaşında ve Brezilyalı aynı zamanda. İyi taraflarından bakmak en doğrusu neticede biz taraftarız. Hoşgeldin Ekli dosyayı görüntüle 214206

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ulan Yiğit ben demedim mi sana döşeyeceksin 50 paraflık yazı yazacaksın diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt