Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.007
- 5.583
- 1.983
Fener'e ayagim g... demiş diye algiladim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarihimizin ilk brezilyali kanadinin hayirlara vesile olmasini yuce rabbimden niyaz ederim
Fabio pinto sağ kanat.Yok mu başka ya cidden? Biraz düşündüm ama ben de bulamadım şimdilik...
Kanat degilmiydi buBerghuis şikecilere ya da tinercilere gidecek galiba
Onu diyen psv olması lazımRangers gelsin başka birşey istemem. Small club small club diye dalga geçecem itoşlarla...
Bir keresinde birine taraftar sayımız İskoç nüfusundan fazla dedim. Google da mı yazıyor diyor...
Çok gıcığım çok...
Kendileri acisindan tabii ki buyuk bir is. Ben Molde'ye tercih ederim kendilerini gene de.kalite açısından dememiştim bende yaptıkları büyük iş bi tur daha geçerlerse avrupa ligi garanti san marino ayarında bir takım sayılır normal şartlarda
Forvet / Forvet arkasiydi pintoFabio pinto sağ kanat.
Şenol siyahi seviyor sanırım
Kanat degilmiydi bu
zaniolo gitti mi kiTete transferini Rashica'nın gelmemesi ya da Zaniolo'nun gitmesi sebebiyle beğenmeyenlere saygı duyuyorum.
Hayır iskoçlar söylüyor...Onu diyen psv olması lazım
Yani iki ihtimalden birisi gerçekleşecek belli kizaniolo gitti mi ki
Sağ kanat oynadı bizde hep. Hızlı diye deplasmanlarda koyuyordu FTForvet / Forvet arkasiydi pinto
+ 3. torba şansımız olduğundan bahsediyordu biri. Ona istinaden tabi.1. torbadan Sevilla geldiği an 2'den Real, 3'den Sociedad gelme şansı ortadan kalkıyor o yüzden Sevilla gelmeli. Stoperinde Marcao diye bir adam var harcarız.