Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.320
- 58.489
- 3.383
Son 10 dkda kolpa oraninda inanilmaz 1 artis sezilmistir 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son 10 dkda kolpa oraninda inanilmaz 1 artis sezilmistir![]()
Her geçen gün ayrılık ihtimali artıyor, gelen tekliflerin sayısında artma var maaşı problem Arabistan dışında oraya da kendisi pek niyetli değil.Seegio'ya kulüp bulduk mu rtaş?
Güzel olurdu tabiki de, Zaha yı neremize sokalım adaşımMesela Neymar güzel olmaz mıydı ? Duyum falan değil sadece temenni.
Yok abi seninkini tek nefeste bitirdimBenim hikayeyi dahil etmemişsindir buna umarım. Çok gücenirim.
Zaniolo'yu satıcaz madem, ki hiç istemiyorum gitmesini, geri alma bedeli koysak keşke
İşimiz yok kaleci noktasında başka planlarımız var seneye için.Livakoviç mi yazılıyor? Herhalde bunda da çalım yiyeceğiz diyerek baştan işi sıkı tutuyorlar.Biz livakoviç i niye isteyelim?
Lafont mu ?İşimiz yok kaleci noktasında başka planlarımız var seneye için.
Takimlar daha kucuk takimlara oyuncu verirken koyuyolar o maddeyiHer hangi bi oyuncu için Dünya futbol tarihinde öyle bir olay yaşandı mı hiç? Bilmediğim için soruyorum.
Yok abi seninkini tek nefeste bitirdim
İşimiz yok kaleci noktasında başka planlarımız var seneye için.
Anlaşıldı adam elimizde patladı yani. O maaşı kimse vwrmeyeceğine göre.Her geçen gün ayrılık ihtimali artıyor, gelen tekliflerin sayısında artma var maaşı problem Arabistan dışında oraya da kendisi pek niyetli değil.
Neymar 10 numara oynar geldi de yer bulması kaldı.Güzel olurdu tabiki de, Zaha yı neremize sokalım adaşım![]()
İşimizin olmadığını bildiğim için söylüyorum zaten de başkalarının kaleci ile işimiz olmadığını bilmemesi saçmaİşimiz yok kaleci noktasında başka planlarımız var seneye için.
Bize ne yav, bonservisiyle paketlediğimiz adamın kariyerinden? 10 bin fazla veren hayrını görsün, bitti, gitti işte!..Zaniolo'yu gönderecek olsam Allegri'nin kabız takımına göndermem. Newcastle daha iyi seçenek.