Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA! 🔥🔥🔥🔥

Şimdi Erden Timur aradı. Sen bu Ramos'a ne dedin? Senle konuştuktan sonra 1m Euro düştü talep ettiği fiyattan diye soruyor. Dedim böyle böyle dedim. İyi demişsin diyor. Dedim daha da düşer o. Evet dedi, pazarlık halindeyiz zaten, sayende inadını kırdık, biraz daha düşürürüz... Sana güveniyoruz dedim. Kapattık...

fb space dinliyorum. Bunlar futbolu bilmiyor o tamam da ulan birazcık ekonomi, sermaye piyasası, şirketlerin sermaye arttırımı,bankalar birliği falan bilginiz olsun. 6-7 yaşında çocuklar toplansa kesinlikle daha mantıklı konuşurlar.

Bunları dinlemeye bayılıyorum valla.

60 milyonluk ramos sayfasından gs cl galibiyeti paylaşımı...
SERGIO-RAMOS.webp

fb space dinliyorum. Bunlar futbolu bilmiyor o tamam da ulan birazcık ekonomi, sermaye piyasası, şirketlerin sermaye arttırımı,bankalar birliği falan bilginiz olsun. 6-7 yaşında çocuklar toplansa kesinlikle daha mantıklı konuşurlar.

Bunları dinlemeye bayılıyorum valla.

Link acil

https://www.gscimbom.com.tr/threads/gscimbom-yonetiminden-duyurular.11826/post-12615832

Bu herifin ne mal olduğunu yıllardır söylüyoruz burada, GS camiası da sonunda akıllanıp tepkiyi koydu.

Neymiş bilgi veriyormuş, işi gücü algı yapmak velev ki veriyor 2 gün sonra öğrenin, tartışın, ölmezsiniz.

Adamın piyasaya çıkışıyla Ali Koç’un başkan olduğu tarih bile aynı, her şey ortada da işte.
Bu ve bunun gibiler 1 parmak bal çalar arka taraftan kuş kadar beyniyle bilinç altına oynamaya çalışır erden Timur’u yemeye çalışıyorlar akıllarınca adi karaktereizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt