Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.691
- 11.108
- 1.838
nelssom yollanır mı yavAbdülkerim canavar Türk diye ilgi görmüyor da nelssonu yolarım Ramos Abdülkerim
ramosu yollarım ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nelssom yollanır mı yavAbdülkerim canavar Türk diye ilgi görmüyor da nelssonu yolarım Ramos Abdülkerim
SON DAKİKA!
Şimdi Erden Timur aradı. Sen bu Ramos'a ne dedin? Senle konuştuktan sonra 1m Euro düştü talep ettiği fiyattan diye soruyor. Dedim böyle böyle dedim. İyi demişsin diyor. Dedim daha da düşer o. Evet dedi, pazarlık halindeyiz zaten, sayende inadını kırdık, biraz daha düşürürüz... Sana güveniyoruz dedim. Kapattık...
Duran topta Ramos ve Abdülkerim'in ceza alanında kafa topuna yükselirken hayal etmek bile ıslattı.60 milyonluk ramos sayfasından gs cl galibiyeti paylaşımı...
Nelsonu 20 milyon üstüne satıp ramosu yerine koyalım benceAngelino-Nelsson-Ramos-Boey
UCL
Yunus da gitmis haluk agabey soyluyor
60 milyonluk ramos sayfasından gs cl galibiyeti paylaşımı...
fb space dinliyorum. Bunlar futbolu bilmiyor o tamam da ulan birazcık ekonomi, sermaye piyasası, şirketlerin sermaye arttırımı,bankalar birliği falan bilginiz olsun. 6-7 yaşında çocuklar toplansa kesinlikle daha mantıklı konuşurlar.
Bunları dinlemeye bayılıyorum valla.
Bu ve bunun gibiler 1 parmak bal çalar arka taraftan kuş kadar beyniyle bilinç altına oynamaya çalışır erden Timur’u yemeye çalışıyorlar akıllarınca adi karaktereizlerhttps://www.gscimbom.com.tr/threads/gscimbom-yonetiminden-duyurular.11826/post-12615832
Bu herifin ne mal olduğunu yıllardır söylüyoruz burada, GS camiası da sonunda akıllanıp tepkiyi koydu.
Neymiş bilgi veriyormuş, işi gücü algı yapmak velev ki veriyor 2 gün sonra öğrenin, tartışın, ölmezsiniz.
Adamın piyasaya çıkışıyla Ali Koç’un başkan olduğu tarih bile aynı, her şey ortada da işte.
Takım olgusu oluşursa neden olmasın yakın zaman da geçen seneki Milan Olympic Lyon gibi takımlar oynadı.diyelim olduda aldık bu kadroyu kurduk cl de yarı final zorlar mı bu kadro