- 1 Ağustos 2014
- 63.813
- 74.999
- 4.338
Niye bu nefretO it oglu iti bu kulupten iceri sokmayacagiz ulannnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye bu nefretO it oglu iti bu kulupten iceri sokmayacagiz ulannnnnn
Erden timur varken maddiyatı sorgulamayın artık bence. Topçulara en fazla 5-6 milyon yıllık veriyor gerisini sponsorlarla hallediyor.Tamamda simdi gidip 1 milyon alan en iyi stoperini 20e satip, Ramosa iki sene icin, imza parasi, maas ve menajer komisyonu icin söyle bir rahat 10 milyon vermek ne kadar mantikli?
Performansini degil, maddi yanini sorguluyorum ben.
@Keramettin TANRIVERDİ müstakbel starımıza saldırı var admirim acil yetiş caner bey çıldırdıO it oglu iti bu kulupten iceri sokmayacagiz ulannnnnn
Katalunyanın öz evladı puyol güney kendisiNiye bu nefret
zımba ramos anca kendine saplar2 senelik yaparız. Pepe 39 yaşında portoda oynadı ramos hayli hayli oynar hala zımba gibi
ne diyorlar renktaş spk ile ilgili, gs kollanıyor mu : )fb space dinliyorum. Bunlar futbolu bilmiyor o tamam da ulan birazcık ekonomi, sermaye piyasası, şirketlerin sermaye arttırımı,bankalar birliği falan bilginiz olsun. 6-7 yaşında çocuklar toplansa kesinlikle daha mantıklı konuşurlar.
Bunları dinlemeye bayılıyorum valla.
Gelirse görürsünzımba ramos anca kendine saplar
böyle çöpleri ancak fenerliler över zatenFenerlilerin öve öve bitiremediği Dzeko ve Ramos arasında yaş farkı sadece 13 gün stoper dediğin şarap gibi olur yıllandıkça güzelleşir.
icardi, muslera, torreira ile kanka olurRamos son 10 yılın Avrupa'daki en fenomen stoperidir şu anda en pahalı dediğin Van Dijk'a sorsan idolüm diyecektir... Öyle bir adam ki duran topta rakip ceza sahasına arkadaşlarını yerleştiren herkese duracağı yeri gösteren tam bir öğretici lider ...
Ömrümde bi stoperin formasını almak da varmış anasını satayım ağlamak üzereyimramos gs transferi hawaii de bile gündem olur