Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamda simdi gidip 1 milyon alan en iyi stoperini 20e satip, Ramosa iki sene icin, imza parasi, maas ve menajer komisyonu icin söyle bir rahat 10 milyon vermek ne kadar mantikli?

Performansini degil, maddi yanini sorguluyorum ben.
Erden timur varken maddiyatı sorgulamayın artık bence. Topçulara en fazla 5-6 milyon yıllık veriyor gerisini sponsorlarla hallediyor.

ramos stoperlerin kralı idi

muhtemelen 1 2 sene daha bize fayda verebilir

ama bu hamleye gerçekten ihtiyacımz var mı

fb space dinliyorum. Bunlar futbolu bilmiyor o tamam da ulan birazcık ekonomi, sermaye piyasası, şirketlerin sermaye arttırımı,bankalar birliği falan bilginiz olsun. 6-7 yaşında çocuklar toplansa kesinlikle daha mantıklı konuşurlar.

Bunları dinlemeye bayılıyorum valla.
ne diyorlar renktaş spk ile ilgili, gs kollanıyor mu : )

Sadece 4 yabancı imkanı varken, uzun süredir bir arada oynayan ama Avrupa tecrübesi biraz sınırlı kaliteli Türklerin yanına Hagi-Popescu-Taffarel getirmek ile takımda zaten 459348793876 tane maliyetli ve kariyerli yabancı varken ve parlatıp satıp para kazanma niyetimiz olan 3 oyuncudan biri aynı mevkide oynarken üstüne Ramos almak arasında, oyuncuların profilinden bağımsız, kadro planlaması ve ekonomi açısından bazı farklar olduğunu anlamak için dahi olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Buna rağmen de asla gelmesin demiyoruz tabi...

Ramos son 10 yılın Avrupa'daki en fenomen stoperidir şu anda en pahalı dediğin Van Dijk'a sorsan idolüm diyecektir... Öyle bir adam ki duran topta rakip ceza sahasına arkadaşlarını yerleştiren herkese duracağı yeri gösteren tam bir öğretici lider ...

Ramos son 10 yılın Avrupa'daki en fenomen stoperidir şu anda en pahalı dediğin Van Dijk'a sorsan idolüm diyecektir... Öyle bir adam ki duran topta rakip ceza sahasına arkadaşlarını yerleştiren herkese duracağı yeri gösteren tam bir öğretici lider ...
icardi, muslera, torreira ile kanka olur

51337e8ede3e8b836557f621d5e0517c.jpg

bu ekip müstehak bazılarına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt