Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerde çuvalla ortasaha varken 2 tane ortasaha almaları tam sacmalık

bizdeyse hiç ortasaha yok o da ayrı sacmalık

Evet duydum. Kaliteyi arttırmaz sol bekte apokerimle oynamak zorunda kalırsın diyor. Tam bir hırto gibi duyuluyor.

Valla ben şunu anladım, çime ayağına degdirmeyen adamların futbol bilgisi çok sınırlı oluyor, futbolcular belki kendilerini ifade edemiyorlar ama en dandik topçu bile muhtemelen Uğurdan kat kat bilgisi fazladır.

Harbi Aston Villa'da 4545748 tane orta saha var. Hangisini alabiliriz, hangisi bize uygun tam bilemedim ama:

- T. Iroegbunam
- L. Dendoncker
- Y. Tielemans
- J. McGinn
- B. Kamara
- D. Luiz
- J. Ramsey

Tielemans için 3-5 kuruş atalım. Bakambu misali onu alalım :)
luiz ramsey ve mcginn uygun ama trde oynamaz hiçbiri. sadece dendoncker alabiliriz bizi ihya etmez o da

51337e8ede3e8b836557f621d5e0517c.jpg

bu ekip müstehak bazılarına
Efsanemiz Terim ve Abdurrahimle, hain isitan ve elmasi 1 tutman üzdü

Fener'in elinde para var mecbur sükseli birini alacaklar bu kadar çalım yedikten sonra

Takas yok bence direk sattık gibi. Takas edilecek bir Douglas var. Dendoncker yaramaz bize.

Bişey soracağım gece gece aklıma takıldı. Şimdi biz mesela icardinin maaşının yarısını sponsor karşılıyor ya, diyelimki seneye sponsor ibnelik yaptı ödemedi , bizim bir sorumluluğumuz oluyor mu ? Oyuncu bizi UEFA'ya verebilir mi ? Yoksa sponsor ile oyuncu arasında başka bir sözleşme mi imzalaniyor ? Yani sponsoru bağlayan kurum yine UEFA mi oluyoe ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt