Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitme ihtimali yüksek ki Tete'yi aldılar diye düşünüyorum fırsat olarak yoksa Okan hoca Rashica'yı bu kadar isterken Rashica alınır diye düşünüyorum. Oyuncu satmamız lazım ki bu sene ekonomik olarakta zorluk çekmeyelim burada da sistemi geçen sezon en az şans bulan oyuncu olduğu için en az bozacak ve en çok getiriyi getirecek isim de Zaniolo o yüzden onun satılması mantıklı geliyor yoksa Tete gelsin Zaniolo gitsin diye isteyen yok. Tete geldiği için Zaniolo gitmesinden çok Zaniolo'nun gitme ihtimali yükseldiği için Tete fırsatını değerlendirdik gibi geliyor bana.

6 ay once 15m Euro alin
6 ay sonra 30m euroluk sattin

13-15m arasi kar, yarisi bankaya gitcek

O parayla bir 8 numara + Paredes + Rashica +

kapatiriz gibi

başımızda burak elmas yok 13. olan vasat gs yok leş fb yok herkes kendine gelecek erden timur avrupa kulübü nasıl olunuyor alayınıza öğretecek vura vura türk kafaları sizi

Türk kafası ne kardeş? Aşağılamak icin Türk kelimesini kullanmak, en hafif terimiyle ayıp ve cahillik.

Düzelt onu lütfen.

Senin rasica aşkı

Mücadelesini seviyorum diğer kanat oyuncularından farklı tarzı var çizgide de oynayabiliyor takımı sete yerleştiriyor rakibin merkezini yatayda açmakta ciddi fayda sağlıyor. Kontra yerken son sürat kademeye giriyor. Tam bir çalışkan futbolcu mücadeleci sahada kaldığı her an hakkını vereceğini hissettiriyor. Sevmeyelim de taşa mı dönelim. :asd:

Bişey soracağım gece gece aklıma takıldı. Şimdi biz mesela icardinin maaşının yarısını sponsor karşılıyor ya, diyelimki seneye sponsor ibnelik yaptı ödemedi , bizim bir sorumluluğumuz oluyor mu ? Oyuncu bizi UEFA'ya verebilir mi ? Yoksa sponsor ile oyuncu arasında başka bir sözleşme mi imzalaniyor ? Yani sponsoru bağlayan kurum yine UEFA mi oluyoe ?
Sponsor ile oyuncu arasında başka sözleşme oluyor reklam sözleşmesi falan. Bizi bağlayacak bir para olsaydı Spk'ya bildirmeliyidik. Öyle bir durumda oyuncu Uefa'ya değil sözleşmesi ile birlikte Ticaret mahkemesine başvurup parasını alır icra yolu ile.

Son düzenleme:
Stoper da rotasyon mümkün degil bence

Yillar önce chedjou transferinden sonra hoca ligde semih-chedjou oynatmisti,ilk cl macinda real madrid’e karsi dany-chedjou ciktik iki oyuncu da kamerunlu ama aralarinda uyum sifirdi

Yani ligde farkli cl de farkli bir tandem olmaz
Rotasyon yapılacak en son bölge stoper tandemidir. Uyumun en önemli olduğu yer orası, en küçük hata pahalıya patlayabilir.

Geçen sezon Nelsson'un veya Abdül'ün olmadığı maçları gördük.

1691623643524.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt