Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim söylediğimle ne alakası var bunun Burkay

İtin şeyine sokulmadığı kaldı.

Adminim sanırım banaydi lafın..Tekrar okursan yorumumu Zanioloyu ölümüne savunanların bir kısmı o dönem tam tersini söylüyordu dedim.. Yani bir tutarsızlık var kendisi ile alakalı yorumlarda anlık çok değişiyor ..
Ortada bir Zaniolo düşmanlığı söz konusu değil yaşı uygrugu potansiyeli ortada ama ben kariyerinin düşüşe geçeceğini düşünüyorum ve 30 üstü teklife satılmasını mantıklı buluyorum ..Bunda anormal bir durum var mı ?

Ulan newcastle vur parayi al ne bekliyorsun. Juve ve monciye hayır!!

Aston Villa Mousa Diab'yi almış daha yeni 55 kağıda,Buendia,Bertrand Traore var üstüne.Zaniolo'yu niye istiyolar acaba

Zaniolo gibi hem popüler hem de gole bu kadar yakın adamı kaybetmek üzücü olacak.

Neyse Tete, Ramos, Zaniolo derken ana ihtiyaç hala boşta.

Eldeki kullanılabilir bütçe orta saha transferine harcanmalı, boş fantezi peşinde koşma vakti değil.
Sayın adminim merak ettiğim bir konu var hiç bir muhabir söylemeden siz soylediniz Zaniolo nün gidecegini ne Romano ne Haluk söyledi Aston Villa yi sizden duyduk ilk defa.Cok özel değilse yönetimden felan mi bilgi aldınız?

Cl takımı kuracağız deyip zaniolo'yu satmak çok yanlış. Savunmadan feragat edilebilirdi Boey ve ya Nelsson'un satılmasını tercih ederdim illa ki satış gerekiyorsa.

Ekli dosyalar

• rz0rjn2s.webp
    rz0rjn2s.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu arada sürekli space odalarında Zaniolo’yu isteyen yok, çöp diye geveleyen kuşlara saplamış oldu Fabrizio Oktay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt