- 10 Nisan 2013
- 58.605
- 41.753
- 3.943
???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kane transferi domino etkisi yaratacaktır, bakalım ne olacak.
Son domino etkisi Tjk isimli kahpe kulübe yaramıştı.
Aston Villa'nın CL'ye kalma ihtimali bizim CL'yi alma ihtimalimiz ile aynıdır herhalde.
Ben demiyorum kanun diyorSaygı duyarım kanks ama bu olay bu kadar abartılmamalıydı bence..
Bu domino etkisinde Chelsea'ye de Zaniolo düşer mi? Hazır Nkunku da neredeyse sezonu kapatmıskenBayern -> Kane
Tottenham -> Vlahovic
Juventus -> Lukaku
Yok, birisini alacaklardır, onu satan takım başkasını arayacaktır vs.Abubakar ı okutabilirler diyorsun anladığım kadarıyla...
Çok çok çok riskli olur Tottenham için.Dominoluk bir durum yok bence. Muhtemelen Kane'in yerine Gift Orban alinacak.
Samsun gözükmüyo ztn. Heralde bizdeki konturatı bildirildi sonra da samsuna kiralandığı tffde işlenicek. Dipnot olarak da kendisini sevdiğimi söylüyebilirim, 20-21de orta sahada tek başına cengaver gibi savaştı 42 maç. Şu an orta sahada ayağına her gelen topu degajla rakibe veren portekizli playmakerı düşününce içimden taylan düşmanlığı yapmak gelmiyo.
Taylan "8no transferine gerek yok ben CL'de üstün performans veririm, bana güvenin" demiş.Bu ne şimdi satmıyormuyuz taylanı