Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygı duyarım kanks ama bu olay bu kadar abartılmamalıydı bence..
Ben demiyorum kanun diyor
Kişinin, rızası dışında fotoğraf yahut videosunun çekilmesi, TCK 134'te düzenlenmiş olan 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçunu oluşturur.

-İşçi, iş gördüğü sırada öğrendiği, özellikle üretim ve iş sırları gibi bilgileri, hizmet ilişkisinin devamı süresince kendi yararına kullanamaz veya başkalarına açıklayamaz. İşverenin haklı menfaatinin korunması için gerekli olduğu ölçüde işçi, hizmet ilişkisinin sona ermesinden sonra da sır saklamakla yükümlüdür.

Velizi kiralik yollarlar, Richarlisonla ilk 11 icin kapisacak bir adam alirlar herhalde. Yoksa Velize güvenmek sanki biraz riskli planlama olur.

Samsun gözükmüyo ztn. Heralde bizdeki konturatı bildirildi sonra da samsuna kiralandığı tffde işlenicek. Dipnot olarak da kendisini sevdiğimi söylüyebilirim, 20-21de orta sahada tek başına cengaver gibi savaştı 42 maç. Şu an orta sahada ayağına her gelen topu degajla rakibe veren portekizli playmakerı düşününce içimden taylan düşmanlığı yapmak gelmiyo.

Katılmakla birlikte bence formdayken Berkan'dan da iyi oyuncu Taylan. Hak etmediği kadar yerin dibine sokuluyor.

Bu durumda korelinin de totnimdan kacip kurtulmasi lazim.

C59AB4FF-E4F2-474D-8A07-539FEC827BBE.webp

Aston Villaya mailden şu şekilde cevap dönelim hatta altında da İphone’umdan gönderildi falan yazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt