- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Villa öluculuk yapıyor direkt salalim orayı.25+50 pay veriyorlarlarsa ucuza olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sadece devam eden bir mukavelesi varsa pay alabiliyorsunpeki diyelim, Zaniolo'yu bi sonraki satıştan %25 pay ile sattık..
Zaniolo bir sonraki transferini bedava yaparsa diye ekstra bir madde koyabiliyor muyuz?
Zaniolo bedava giderse atıyorum Juventus Galatasaray'a 5M € ödemelidir gibi..
Kiralama bedeli 10 milyon falan değilse yok. Zaten bu teklife oyuncuyu veren de yok.Bana birisi zorunlu alma olmadan kiralamanın mantığını açıklayabilir mi ?
Aynı fikirdeyim hocam. Sakatlık riskini vs almamak ve yaptığımız yatırımı çıkarmak için gönderilmeli. Ama iyi teklife 3 kira + 27 opsiyon falan asla olmamalı.Gitmesini istiyorum ama doğru bir rakama.
O şerefsiz kel ancak 35 verirse göndeririz. Öyle kira, opsiyon falan filan avucunu yalasın.
Geçen sene 5 milyon az verdiği stopere saysın. Şerefsiz görünce tüylerim diken diken oluyor.
Zenit iyi maaş ile belki ikna edebilir. Abim bir de oradaki tatlara baksın yine isterse biz buralardayız.
Açıklayamaz. Zorlama açıklama yapacak olursam yıllık 10 15 milyona kiralar seneye 35 e başka bir takıma satarım. 45 milyon almış olurum. Başka bir açıklaması yok bunun. Ama dediğim gibi bu da çok abartı bir zorlama...Bana birisi zorunlu alma olmadan kiralamanın mantığını açıklayabilir mi ?
Bu Zenit ne ara bu kadar zengin bı kulup oldu onu da anlamıyorumO maaşı anca Zenit verir.
Bana birisi zorunlu alma olmadan kiralamanın mantığını açıklayabilir mi ?