Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Villa öluculuk yapıyor direkt salalim orayı.25+50 pay veriyorlarlarsa ucuza olabilir

peki diyelim, Zaniolo'yu bi sonraki satıştan %25 pay ile sattık..

Zaniolo bir sonraki transferini bedava yaparsa diye ekstra bir madde koyabiliyor muyuz?

Zaniolo bedava giderse atıyorum Juventus Galatasaray'a 5M € ödemelidir gibi..
Bence sadece devam eden bir mukavelesi varsa pay alabiliyorsun

zaniolonun en baştan beridir şampiyonlar liginde oynama isteği vardı newcastle yapabilir gibi geliyor bana.

Gitmesini istiyorum ama doğru bir rakama.

O şerefsiz kel ancak 35 verirse göndeririz. Öyle kira, opsiyon falan filan avucunu yalasın.

Geçen sene 5 milyon az verdiği stopere saysın. Şerefsiz görünce tüylerim diken diken oluyor.

Zenit iyi maaş ile belki ikna edebilir. Abim bir de oradaki tatlara baksın yine isterse biz buralardayız.

Gitmesini istiyorum ama doğru bir rakama.

O şerefsiz kel ancak 35 verirse göndeririz. Öyle kira, opsiyon falan filan avucunu yalasın.

Geçen sene 5 milyon az verdiği stopere saysın. Şerefsiz görünce tüylerim diken diken oluyor.

Zenit iyi maaş ile belki ikna edebilir. Abim bir de oradaki tatlara baksın yine isterse biz buralardayız.
Aynı fikirdeyim hocam. Sakatlık riskini vs almamak ve yaptığımız yatırımı çıkarmak için gönderilmeli. Ama iyi teklife 3 kira + 27 opsiyon falan asla olmamalı.

Mancini zenitte çalışmıştı
İkili ilişkiler devreye girip zaniolo nun zenit işi olabilir

Kiralık kesinlikle olmamalı. Olacaksa da zorunlu 45 m falan olmalı alemin kerizi biz miyiz

Bana birisi zorunlu alma olmadan kiralamanın mantığını açıklayabilir mi ?
Açıklayamaz. Zorlama açıklama yapacak olursam yıllık 10 15 milyona kiralar seneye 35 e başka bir takıma satarım. 45 milyon almış olurum. Başka bir açıklaması yok bunun. Ama dediğim gibi bu da çok abartı bir zorlama...

Yolun açık olsun üzümlü kekim seni hep fenere saplaman ile hatırlayacağım

Yok ya kimsenin 3m kiraya yollayacagi yok. Kasimda 5m odemesi var adamin zaten. Suan piyasa kizisiyor aston villa zenit derken juve cikar 30u da verebilir yarissinlar birbirleriyle

Roma geçen sene Zaniolo'yu satmasa uefa yı alırdı. Büyük maçların topçusu zaniolo. Avrupa'da başarı hedefleniyorsa bu çocuğa sahip çıkılmalı asla satılmamalı.

Bana birisi zorunlu alma olmadan kiralamanın mantığını açıklayabilir mi ?

Anca Zapata tarzi bir kiralama + opsiyon anlasmasi olursa.

Atalanta kiralik icin 14 opsiyon olarak 12 ödemisti. Heriflerden o zaman 17-18 kira, 17-18 opsiyon isterdim. O kadar para veren normalde opsiyonuda ceker. Almazlarsa normalde yinede iyi fiyata Italyanlara satilabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt