Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana ne?Google diye birşey var git araştır. Bu adam hakkında tek olay bilmiyorsan burda işin ne
ama olabiliyor işte üstat. bizim selçuk'ta da olmuştu. öngörmek kolay değil.Oliveira'nınki yaşla ilgili değil. Futbolcu 31 yaşında fiziksel olarak bukadar düşmez, millet 40 yaşına kadar oynuyor
Tımar oldum
Yav kardeşim sen kimsin de senin sorduğun soruya rapor niyetinde cevap vericem hasta mısın?Sana ne?
Sana mı sorcam?
Ben istiyorum sen özellikle cevap ver.
Anlat dinliyorum
Sergio oraya buraya kiralanan zaten fiziki düşüşe geçmiş bir adamdı. Gelmesi baştan hataydı29-30 yaşında merkez ortasaha gelmesin, paredes de gelmesin, Sergio iyiydi de ne oldu ? Adamın en geç 1 seneye yürüyecek halı kalmayacak
Çok alakasız başlayıp çok alakasız yerlere bağlanan tv reklamları gibi cümle yav ne anlatmaya çalıştıgını gram anlamadım ramos'a mı bağlayacaksın buradanRonaldo, sporting lizbondan mutd yerine gs ye gelse nasıl yorumlar olurdu?

Tutacağın şeyi iyi bilirsin senDikkat et sabun düşmesin elinden![]()

Her yerde 15 yazıyor açıklasa dahi ceplerinden 15 cıkacak sonuç olarak.1-2 yıl sonra yine king arao gibi adamları almaya başlarlar.15 verirler 5 diye açıklarlar üçkağıtspor
Cevap geçersiz. Bir daha deneyinYav kardeşim sen kimsin de senin sorduğun soruya rapor niyetinde cevap vericem hasta mısın?
sorum açık. cevap vermeyeceksen tükkanın önünü kapamaÇok alakasız başlayıp çok alakasız yerlere bağlanan tv reklamları gibi cümle yav ne anlatmaya çalıştıgını gram anlamadım ramos'a mı bağlayacaksın buradan![]()
Ne istiyorsun arkadaş? Gotumuzden uyduruyoruz aslında mükemmel bir adam cok objektif dememizi mi? Derdin ne açıkça söyleCevap geçersiz. Bir daha deneyin
Bilirim bilir sıkıntı yapma sen.Tutacağın şeyi iyi bilirsin sen![]()