Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oliveira'nınki yaşla ilgili değil. Futbolcu 31 yaşında fiziksel olarak bukadar düşmez, millet 40 yaşına kadar oynuyor
ama olabiliyor işte üstat. bizim selçuk'ta da olmuştu. öngörmek kolay değil.

elimizde bonservise harcayacak para olursa (zaniolo'dan gelirse) daha iyi tercihler yapabiliriz bence.

hqdefault.jpg

Gözlemlerime göre Nelsson gidici... Yerine Ramos + genç bir stoper alınacak

Zaniolo - Nelsson ikilisi malum kişiden sonra takımda en sevdiğim yabancı futbolcular olsa da bu adamlardan kasaya girecek €60m ile şu anki yönetimin çok büyük işler yapacağına inancım tam

Sağ taraf zaten Tete - Rashica ikilisiyle götürülür. İkisi de Zaniolo seviyesinde herifler değiller net şekilde ama bizim seviyemiz için iyi oyuncular. Ben Barış'ın buradaki performansından da memnunum

Ramos bence uygun fiyata olabiliyorsa ve sürekli oynamak gibi bir beklentisi yoksa Nelsson gitmeden bile gelebilir. Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi stoperler sıralamasında tartışmasız top 5 olacak bir adam neticede. Geçen sene PSG izleyenler de görmüştür ki fiziksel olarak hala CL seviyesinde katkı verebilecek durumda. Pepe karşılaştırmasını çok doğru buluyorum, isterse de onun gibi 40 yaşına kadar oynayabileceğine eminim. Bu adam takıma ciddi manada çok fazla şey katar. Öyle veteranlar ekibi oluruz diye endişelenecek bir durum da yok bana kalırsa, keza Muslera ve Mertens dışında veteran denecek adam yok takımda. Onlar da pozisyonları ve alacakları dakikalar düşünülünce aşırı faydalı olacakları belli herifler

Ramos bu takıma profesyonellik, winnerlık, şan şöhret katar. Genç oyuncularımız o seviyeye çıkmak için nasıl çalışılması gerektiğine birinci elden şahit olur. Fakat bu hamleyi maaş dengesini batırmadan ve oyuncunun beklentilerini de törpüleyerek yapmak zaruri. Herif €6-7m maaş alırım takımın tartışmasız yıldızlarından olurum sahada öyle takılırım kafasındaysa (ki ihtimali var çünkü bugüne kadar Araplar ve Amerikalılarla görüştü hep, bir de Sevilla) asla istemem. Gerçi oralara değil de bize gelmesi derdinin top oynamak olduğunun delillerinden sayılabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt