- 4 Ağustos 2009
- 90.240
- 71.201
- 5.188
Ali transfer çalımı atmayı kafaya koymuş. Bittik biz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hersey güzel ama en önemli transfer en sona kaliyor, neyse herseyin bi hayri vardir. Ona göre de en kaliteli transfer olur ins.Son olan gelişmelerden bağımsız yazıyorum bizim 8 numara veya ortasaha işi çok uzadı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nicolas dominguez izledin mi hiç, kazımcanın ikiz kardeşi gibi pvenkAli transfer çalımı atmayı kafaya koymuş. Bittik biz.
3 lafından 5 İ F5 yalamak adamın@Eray Emeklier
FB li bir arkadaşımla whatsapp da yazışıyoruz. Yağız ndombele->Fener demiş. Ben de dedim ki çok güvenme bizimkiler sevmez dedim. O da neden dedi. Ben de size sorayım dedim
Kime sorcam başka
Siz konuşuyordunuz maç günü o piçin paylaşımları yasak diye, Keramettin cim yazıyordu
Ben de dedim ki bir bildiğiniz vardır diye size sorayım dedim
HATA MI ETTİK![]()
Dominguez le de zaha gibi aylardır uğraşıyorlar alamadılar bunu alırsak kim ne yapsın dombili dombeleyi ve 30 luk fredi yav çalıma bak.koçero dominguez çalımını fred + ndombeleye 30 m dökerek unutturmaya çalışacak
Gunduzi veyahut gravebek disinda kimseyi kabul etmiyoruz rtsNicolas dominguez izledin mi hiç, kazımcanın ikiz kardeşi gibi pvenk
plase goretzka olur belinghamdaşGunduzi veyahut gravebek disinda kimseyi kabul etmiyoruz rts
Bu hesap yazmıştı ama açıklamadı kim olduğunu hala sanırım.Dominguez'e mi gittik acaba dünde D diye paylaşım attıydı biri unuttum şimdi kimdi.
Monchiyi klüp binasında gören erden timur monchiyi kovuyor
Sen niye ipliyosun ki adamNe istiyorsun arkadaş? Gotumuzden uyduruyoruz aslında mükemmel bir adam cok objektif dememizi mi? Derdin ne açıkça söyle
Beklemeye değer bir oyuncu geleceğine inanıyorum.Eldeki mevcutlar lig ve Avrupa maçları için yeterli şimdilik.Zaman ekonomik olarakta oyuncu profili olarakta bizden yana olacaktır.Son olan gelişmelerden bağımsız yazıyorum bizim 8 numara veya ortasaha işi çok uzadı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Editle bence renktaş yasak kaynaktan ceza yiyebilirsin
Seni de raporladım. Bana kuş dedinSen niye ipliyosun ki adam![]()