Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.684
- 2.730
- 698
Şu Tete işiyle Fener’i gaza getirdik boşuna adamlar Fred’e 15 teklif edecek şuursuzluğa geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo futbolcu olarak evet ama bizim o mevkide tadicten iyi iki oyuncumuz var Tadic 10 mac sonra yasindan dolayi dusmeye baslar zaten agir oyuncufutbolcu olarak diyorum
ki herif topçu
ne yapalım fbye gitti diye çöp muammelesimi yapalım
Onda para çok, çöpe attım sayar15 milyon euro afiyet olsun alime
admınım birine saplayayım rahatlayayım izin verNelsson giderse yerine Faes’in istendiğini 6 haziran gibi yazmıştım.
Çok kafa kafaya gibi bilemedimİki takım kadrosu da aşağı yukarı böyle olacak.
Muslera
Boey - S.Ramos - Abdülkerim - Kazımcan
Torreira - Gravenberch
Tete - Zaha - Kerem
Icardi
Dzeko
Tadic - Szymanski - Cengiz
Fred - Ndombole
Ferdi - Dijiku - Becao - Mert
Livakovic
Sağolasın kardeşim@Ali Rıza DEMİR neden sevilmiyor diyordunuz sebebi bu işte.
Umutadmınım birine saplayayım rahatlayayım izin ver
Feasi nasıl buluyorsun, gelirse iş yapar mıNelsson giderse yerine Faes’in istendiğini 6 haziran gibi yazmıştım.
Gündemden 4 5 gündür çok uzağım Tete işine dair genel yorumunuz nedir renktaslar benim kafama çok yatmadı bu durumun oyuncunun kalitesiyle ilgisi yok ama zani daha gitmeden oyuncunun üstüne oyuncu olmak ne kadar doğru bilemedim
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Okan hoca farkıyla her türlü içerde dışarıda tokatlarız. İsmail Kartal daha Türkçe'yi bile doğru düzgün konuşamıyor yabancı oyuncular bunu sezon içi şamar oğlanı yapar.Çok kafa kafaya gibi bilemedim
Bizde her zamanki gibi onları bitireceğiz renktaş. Tüylerini yolup kafese tıkacağız cikcikleri.Sikeciler Fredi bitircek gibi
Bu gidişle Bir kaç sene sonra şener şen'in çıplak vatandaş filmindeki gibi sokağa çıkacak.