Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Muslera sonrası haberlerde Livakovic ismi çıkınca ben de bunu bize düşünüyodum.Bayer Leverkusen kapmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şunu yapsak zaten Fred + Ndombole alsalar bile yanık kokusu her yeri sarar krize girerler. Adamlar 1.5 aydır Dominguez için uğraşıyorlar oyuncu bunlara gelmek istemiyor diğer tekliflere bakıyordu.Dominguez gelsin, imaj olarak Lucasa benziyor
Bir de sarı kafalı Verrati gelse tam olur.
Ekli dosyayı görüntüle 214375Ekli dosyayı görüntüle 214376
Bizim sisteme uyar miydi tam çözemedigim bir adamdi ama bunların ortasi bok gibi olduğu için bunlara baya faydasi olur. Ama dombele el bombasi gibi iclerinde patlarfred işi kötü oldu. İyi topcuydu bence
Guendouzi(24) / Dominguez(25) sonrada satılabilir.Bizim ortasahaya genç bir oyuncu lazım.artik.demirbay 30 yaşında fred veya paredese gibi oyuncular 30 yaşında ve satma imkanı yok eyt için gelirler katkı verseler bile
Isabet olmuş kalelerindeki Hradecky tam bir balon.Muslera sonrası haberlerde Livakovic ismi çıkınca ben de bunu bize düşünüyodum.Bayer Leverkusen kapmış..
Transfer yapılmadığında yoksunluk nöbeti geçiriyoruz toplucaKaleci işinde Lafont'u önümüzdeki Ocak ayında görüşüp bağlarsak bi 10 yıl daha kale tarafında kafamız rahat olur.
Evet.bir guendouzi hamlesi herşeyi çözer.
torreira - guendouzi sakatlık olmazsa bu lige kalın gelir.
Zamanında bu transfere sevindiğimi hatırlıyorum çok zor günlerdiBu Tete'nin sonu umarım Yusuf Erdoğan gibi olmaz
![]()
Yapma yav. Dur biraz izleyeyimŞu ana kadar ismi geçen hiç kimseye 'ulan keşke Gallagher yerine bunu alsaydık' demeyeceğin bir oyuncu. Gravenberch dahil.