Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek ki plan yapıyoruz şöyle calisiyoruz işleri falan boş, menajerler olmasa bizim kulupler transfer yapamaz, fenerle hep yarışıyoruz çünkü başka oyuncu bildikleri yok, bizim de yok gibi duruyor.

Zaha gelmeden farklı düşünüyodum ama şu an ismi geçenler arasında bize en uygun isim net olarak Paredes.Gelirse regista rolünde pas dağıtımını yapar bunun yanında Torreira'ya da asıl parladığı sahipsiz top kazanma,gegen pres gibi konularda ciddi özgürlük sağlar.Öndeki hücumları taşımak için Torreiranın o işçiliğine ihtiyacımız var.Bunlara bi de Rashica'yı eklersek Zahaların Keremlerin İcardilerin şov yapmasına uygun ortamı sağlamış oluruz.

Bunlar cidden mal ellerinde çuvalla.ortasaha varken neden hala ortasaha alıyorlar insan biraz bakar hangi bölge eksik diye

Erden Timur İcardi kalitesinde 2 oyuncu alcaz dedi sakin olun. Bunların ikisinide tahminim şampiyonlar ligine katılmamız kesinleşince açıklarız.

Birincisinin Ramos olduğunu düşünüyorum diğerinin herkesin tahmin ettiği gibi orta sahaya olacağını ve isim olarak Felix olacağını düşünüyorum. Bunun nedeni Parades alınacak gibi yada yine ona benzer skor katkısı çok olan değilde daha 6 numaraya yatkın biri.

Ön taraf skor yükünü çekecek orta sahalar arkayı toplayacak. Ben 8.5 transferi beklemiyorum. 10 numara bekliyorum net şekilde bu planlamaya göre.

Fener kimi alırsa alsın lakin en çok ortasahaya ihtiyacı olan takım.bizken ve ortasahasiz maçlara çıkarken hala ağırdan almamız hiç normal değil ,paredes icinmi bekliyoruz 2 aydir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt