Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 14.445
- 8.788
- 1.588
Ortaya 7 8 tane 8 numara ismi sürüp ali koçu mal a bağlatmak lazım. O zaman bak gör eğlenceyi 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bıktım artık hiç böyle olmamıştı, her gün bi haber çıkıyor. Ortasahalardan daha kimin kalacağı bile belli değil, oyuncular iyi konsantre oluyor vallaLigin 3.maçında Transfer muhabbetine döneceksin reis şimdi bitsin diyorsun da![]()
+Berkan, Sergio ve Keremdemirbay var yeterli benceŞampiyonlar ligi zor arena öyle sadece torrea ve parades ile gidemezsin. Ffp döneminde bile Şampiyonlar ligine nzonzi, seri, lemina, belhanda ile girdik.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Topçu dediğin gıcık olur zaten o yüzden seviyoruz kendi takimimizda olursa tabii ama alınabilir biri değil zaten bizim içinBu Gündüz'ü sevmeyen bi ben miyim? Iyi topcu olabilir ama pek gicik bi tipi var
Yılın transferi olur, Zaniolo dan gelen parayla al geç hiç düşünme. Yeni Melo
Maaş 5 m menajer 2.5 m deniyorBu arada Fred ifbyle imzalamış gibi konuşuluyor ama adamlar sadece kulübe teklif yaptılar Fabrizio'ya göre. Fred ŞL'de oynayabilecek bir takıma gidecekken Fener'e gelse gelse para için gelir. Öyle olursa hem bonservis yüklü girer hem maaş.
Renktaş, tek başına nasıl yetsin Kerem.
Sergioyu o seviyede görmüyorum. Umarim gider. Begenene saygı duyarım ancak Selçuk inanın son dönem hali gibi tek yönlü oynuyor. Savunma yapmıyor, dripling yeteneği de yok, sadece pas ile olmaz Avrupa da.+Berkan, Sergio ve Keremdemirbay var yeterli bence
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Teteden 10 numara olmaz dede
rakipleri mal edecek gibi duruyor
Kaan var ya adminim, beki de 6noyu da stoperi de yedekleyenFaesle ilgili en açık nokta Reims dönemi üçlü oynuyorlardı genelde, Leicester dönemi de ara ara ikili üçlü değişiyordu bildiğim kadarıyla.
İkili oynamak farklı bir iş malum. Ben Nelsson’un gittiği düzende iki yabancı stoper alınsa da biri bek özellikli olur kanısındaydım, Ramos ve Faes gelirse bu taca çıkar, ikisi de bek yedekleyemez.
Maaş 5 m menajer 2.5 m deniyor
Teteden 10 numara olmaz dede
Zorunlu muydu opsiyon? Sacma iş yapmışlar.ADS Onyekuru’yu 3.5 m euroya almıştı haziranda, 3.5 m dolara satmış.
Herif ne yaşadıysa zarar ederek göndermeyi göze aldılar.