Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.919
- 17.623
- 1.918
2. Lig mi yoksa genc takim mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenor bilerek iq'su düşük adamları topluyor takıma diğerleri bunu pek sallamiyor herhalde felsefe yapacak adam arıyor.Allah günah yazmasında birader bu nasıl bir planlama adamların en az ilk 11 den 5 topçusu afrika kupasına gidecek![]()
Yok ben zaten alinsin veya alinmasin kisminda degilim. Sen kendi fiziginle ramosu kiyaslaman komigime gitti. Tabiki o yasta atletizim pek kalmaz. Yillik 3m gelse isterdim ama o paraya da gelmez bencene olursa olsun serdar istediğin kadar antreman yap 25 yaşında ki atletizmi geri getiremezsin
güç kuvvet başka birşey atletizm başka birşey
1-2 milyon verilse gıkımı çıkarmam ama bu adam 4 den aşağı almaz
ne olursa olsun bu dunyada tek isteyeceğim adam o yaşda messi olurdu
o da çok sevdiğimden![]()
bizim kadroya sadece onu alsak muthiş bir takım oluruz.Her iki marsilya maçında da en etki,li topçu oydu.Savaşçı olduğu kadar teknikte bir adam keşke gelseGuendouzi parçasını ekleyince uçak gibi uçarız. Guendouzi bizim atmosferi unutamamıştır teklif götürsek Only Galatasaray diye sayıklamaya başlayabilir.
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Guendouzi
Tete - Kerem - Zaha
Icardi
melikşah :tansel tasanlar:
Erden Timurun ugrastigi isim Gravenberch
bu isim bana hiç inandırıcı gelmiyor renktaş bayernden gelecek vaaden bir topçuyu diyelim ki kiraladın ama adamı nasıl ikna edecen bayada talibi var diyorlartansel tasanlar:
Erden Timurun ugrastigi isim Gravenberch
Bu kadroda Sergio'dan önce gidecek isim Dubouis olur bence. Kalmasını isterim de Zaniolo, Midsö ve Morutanla birlikte gidecek 4. isim Dubouis olur maalesef.Ben buna tamamım itiraz bile etmem.
1- Muslera
2- Boey
3- Dubois
4- Nelsson
5- Angelino
6- Torreira
7- Guendouzi <> Midtsjö
8- Parades <> Oliveira
9- Tete <> Zaniolo
10- Rashica
11- Mertens
12- Zaha
13- Icardi
14- Bakambu
Noktalama işaretlerine takılmıyorum . Hayırdır mülakata mı gireceğiz ? taktığın şeye bak baktığın şeye bak. Bence sende fazla takılma renktas
Onu Ramos'a sakladım. Kaan Ayhan'ı sağ bek rotasyonuna sarkıtıp S.Ramos'a kontenjan açacam.Bu kadroda Sergio'dan önce gidecek isim Dubouis olur bence. Kalmasını isterim de Zaniolo, Midsö ve Morutanla birlikte gidecek 4. isim Dubouis olur maalesef.
Bayern 18 milyon civarına satacak diye haber çıktı ilk. Sonra 25 milyonluk liverpool teklifi reddedildi diye bir haber çıktı. İmkansız değil ama Zaniolo'dan gelen parayla yapamayız bunu sadece.bu isim bana hiç inandırıcı gelmiyor renktaş bayernden gelecek vaaden bir topçuyu diyelim ki kiraladın ama adamı nasıl ikna edecen bayada talibi var diyorlar
Erden Timur'da bence düşüncelerinde bir yerde vardır Okan hoca da ister. Umarım bir anda Guendouzi filan açıklarız da acayip bir gün olur Marsilya göndermek istiyordu 20 m euro istiyordu Zaniolo gittiği an bence bir ihtimal olabilir.