Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar afrika kupası kadrosu kursa da bjknin kadrosu fbden daha iyi. 2.lik mücadelesinde bjkyi önde görüyorum. fb tadic ferdi kanadıyla çok açık verir. bugün rakibi ilk yarı 2-3 ikinci yarı da 3-4 tane kontra atak yaptı. birinde gol geldi zaten.

ne olursa olsun serdar istediğin kadar antreman yap 25 yaşında ki atletizmi geri getiremezsin
güç kuvvet başka birşey atletizm başka birşey

1-2 milyon verilse gıkımı çıkarmam ama bu adam 4 den aşağı almaz

ne olursa olsun bu dunyada tek isteyeceğim adam o yaşda messi olurdu
o da çok sevdiğimden :)
Yok ben zaten alinsin veya alinmasin kisminda degilim. Sen kendi fiziginle ramosu kiyaslaman komigime gitti. Tabiki o yasta atletizim pek kalmaz. Yillik 3m gelse isterdim ama o paraya da gelmez bence

Ama söyle sorayim atletizim diyoruz ya. Sence nelsson 24-25 yasinda, ramostan daha mi atletik? Veya abdul 28-29 yasinda?

Yani mevcut stoperlerimizden hic biri bence ramostan daha atletik degil. Bize 1 tane atletik stoper lazim bence de. Kim olur bilemem

Profili çok iyi. Göz testini de geçiyor benim adıma. Fakat mason hayır diyor...

Screen Shot 2023-08-11 at 1.39.01 AM.png

Yunus Akgün altıpas içinde kaçırdığı golden sonra dehlenmesi lazımdı bugün resmi hesapta yine yunus'un fotosu vardı. acilen yurtdışından 1-2 takım alıp yunus ve diğer altyapıdakileri oraya yollamak lazım. hatta morutan'ı da o takımlara göndermek lazım.

Guendouzi parçasını ekleyince uçak gibi uçarız. Guendouzi bizim atmosferi unutamamıştır teklif götürsek Only Galatasaray diye sayıklamaya başlayabilir.

Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Guendouzi
Tete - Kerem - Zaha
Icardi​
bizim kadroya sadece onu alsak muthiş bir takım oluruz.Her iki marsilya maçında da en etki,li topçu oydu.Savaşçı olduğu kadar teknikte bir adam keşke gelse

Ben buna tamamım itiraz bile etmem.

1- Muslera
2- Boey
3- Dubois
4- Nelsson
5- Angelino
6- Torreira
7- Guendouzi <> Midtsjö
8- Parades <> Oliveira
9- Tete <> Zaniolo
10- Rashica
11- Mertens
12- Zaha
13- Icardi
14- Bakambu

afrikada savaş çıkarsa
fildişine sıçrayabilirmiş bu arada
iptal olma olasılığı var
fransız sömürgesinde olan ülkeler karışabilir

Ben buna tamamım itiraz bile etmem.

1- Muslera
2- Boey
3- Dubois
4- Nelsson
5- Angelino
6- Torreira
7- Guendouzi <> Midtsjö
8- Parades <> Oliveira
9- Tete <> Zaniolo
10- Rashica
11- Mertens
12- Zaha
13- Icardi
14- Bakambu
Bu kadroda Sergio'dan önce gidecek isim Dubouis olur bence. Kalmasını isterim de Zaniolo, Midsö ve Morutanla birlikte gidecek 4. isim Dubouis olur maalesef.

Noktalama işaretlerine takılmıyorum . Hayırdır mülakata mı gireceğiz ? taktığın şeye bak baktığın şeye bak. Bence sende fazla takılma renktas

Düzgün yazmak kötü bir şey değil renktaş. İstediğin gibi yaz, sen bilirsin. Hayat senin sonuçta o/

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bayern diyince aklıma Musiala'nın 89'ncu dakika da çakıp şampiyonluğu alması geliyor ne güzel koymuştu.

bu isim bana hiç inandırıcı gelmiyor renktaş bayernden gelecek vaaden bir topçuyu diyelim ki kiraladın ama adamı nasıl ikna edecen bayada talibi var diyorlar
Bayern 18 milyon civarına satacak diye haber çıktı ilk. Sonra 25 milyonluk liverpool teklifi reddedildi diye bir haber çıktı. İmkansız değil ama Zaniolo'dan gelen parayla yapamayız bunu sadece.

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt