Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ben zaten alinsin veya alinmasin kisminda degilim. Sen kendi fiziginle ramosu kiyaslaman komigime gitti. Tabiki o yasta atletizim pek kalmaz. Yillik 3m gelse isterdim ama o paraya da gelmez bence

Ama söyle sorayim atletizim diyoruz ya. Sence nelsson 24-25 yasinda, ramostan daha mi atletik? Veya abdul 28-29 yasinda?

Yani mevcut stoperlerimizden hic biri bence ramostan daha atletik degil. Bize 1 tane atletik stoper lazim bence de. Kim olur bilemem

olay yaş kıyası
ne olursa olsun şartlardan bağımsız bi yaşdan sonra düşüyorsun :)

öyle olmasa tonla süperstar futbola extra antremanlarla devam ederdi

şöyle düşün biz bu adama kesin birde 2 senelik kontrat vereceğiz 40 na gelmiş olacak

Bugün Tete videosunda Erden Timur detayı ve kalp ritmi dışında bir mesaj var mıydı? Sanki bi gölge kısmı vardı.

Forum son ayların en " kafa açıcı " gecesini yaşıyor... Birileri 5. Ligden aldığımız siraçhan skillsleri paylaşıp son vuruşu kötü diyor, birileri bağlaç olan de/da yazım kuralları yüzünden tartışıyor, birileri yeryüzünün en iyi stoperine gerek yok diyo

Kimse oyle birsey demedi zaten. Ayrica, Nelsson <> Ramos yaptik diyelim. NSA'da yani sakatlik vs yok, birinin sana ek getirisi digeriyle ayni degil diyorum. Getiri hem maddi, hem sportif, hem "bence" kalite (bu biraz subjektif olabilir) hem de reklam/taninirlik/caydiricilik olarak. Ramos sana CL'de 89'da kornerden gol kazandirabilir mi ? Ben evet, peki Nelsson ? Bence cok cok cok dusuk bir ihtimal zira adami 3 sezondur izliyoruz. Bu sadece bir ornek bu arada. Ben butun parayi adama sacalim da demedim.

Bu arada, bir onceki renkdas yazmis, asil fakir dusunce/fakir kafa yazidigi kafadir. Fayda/Yatirim denklemi ortada. Morutan'i oynatmaliydik ayni kafaya bakinca nede olsa elde o vardi. Cok bir farki yok. Biri 20m digeride hatirliyorum potansiyel olarak cift haneli rakamlar gibiydi ancak gidip Rashica'yi koydun oraya sana seviye atlatti. Bu arada, ornek amacli yazdim. Isimlerin onemi yok.

Morutan iki sezon çok istikrarlı şekilde ilk 11 oynadı, ikinci sezonunda takımın değişmezi ve en iyilerinden biri oldu? Ligin mevkisindeki en iyi yabancı oyuncusu falan oldu, şampiyonluğa büyük katkı verdi falan da ben mi kaçırdım?

bugün hiçbir maçı izleyemedim

fb ve bjk nasıldı

özet geçsin biri

Morutan iki sezon çok istikrarlı şekilde ilk 11 oynadı, ikinci sezonunda takımın değişmezi ve en iyilerinden biri oldu? Ligin mevkisindeki en iyi yabancı oyuncusu falan oldu, şampiyonluğa büyük katkı verdi falan da ben mi kaçırdım?

Farkli seyler konusuyoruz. Gelirken alinma motivasyonunu ornekledim cunku o bolgeye baya bir oyuncu alindi. Bu arada bak yerel seyler soyluyorsun lig, ligin, ligimizin..

Sabrın sonu selamet... Geçen seneki şampiyonlukta da takım taraftar dayanışması sayesinde geldi. Bu sezon da gelirse bu sayede gelecek. Yeter ki inanvımız güçlü olsun...

sıraçhan baya çalımcı videolara göre

ama tipik bir türk topçusu olarsk son paslar-şutlar felaket 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt