Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.281
- 34.209
- 2.478
Hakan kimealdik daha uygun veya hakan motzdaşIsmimi Hakan Corn olarak revise etmeyi düsünüyom nasil olur nerde bas vurmam lazim
Bi duşun derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan kimealdik daha uygun veya hakan motzdaşIsmimi Hakan Corn olarak revise etmeyi düsünüyom nasil olur nerde bas vurmam lazim
Yok ben zaten alinsin veya alinmasin kisminda degilim. Sen kendi fiziginle ramosu kiyaslaman komigime gitti. Tabiki o yasta atletizim pek kalmaz. Yillik 3m gelse isterdim ama o paraya da gelmez bence
Ama söyle sorayim atletizim diyoruz ya. Sence nelsson 24-25 yasinda, ramostan daha mi atletik? Veya abdul 28-29 yasinda?
Yani mevcut stoperlerimizden hic biri bence ramostan daha atletik degil. Bize 1 tane atletik stoper lazim bence de. Kim olur bilemem
iyi geceler
biz konusuyozda
bizim kulubun guenduziden haberi yoktur
Hakan kimealdik daha uygun veya hakan motzdaş
Bi duşun derim
niye satıyorlarmısErden Timur'da bence düşüncelerinde bir yerde vardır Okan hoca da ister. Umarım bir anda Guendouzi filan açıklarız da acayip bir gün olur Marsilya göndermek istiyordu 20 m euro istiyordu Zaniolo gittiği an bence bir ihtimal olabilir.
1 ay önce bahsi geçmişti sebebini hatırlamıyorum hatta forum haberleri görünce bir coşmuştu.niye satıyorlarmıs
2. Lig diye biliyorum.2. Lig mi yoksa genc takim mi?
Kimse oyle birsey demedi zaten. Ayrica, Nelsson <> Ramos yaptik diyelim. NSA'da yani sakatlik vs yok, birinin sana ek getirisi digeriyle ayni degil diyorum. Getiri hem maddi, hem sportif, hem "bence" kalite (bu biraz subjektif olabilir) hem de reklam/taninirlik/caydiricilik olarak. Ramos sana CL'de 89'da kornerden gol kazandirabilir mi ? Ben evet, peki Nelsson ? Bence cok cok cok dusuk bir ihtimal zira adami 3 sezondur izliyoruz. Bu sadece bir ornek bu arada. Ben butun parayi adama sacalim da demedim.
Bu arada, bir onceki renkdas yazmis, asil fakir dusunce/fakir kafa yazidigi kafadir. Fayda/Yatirim denklemi ortada. Morutan'i oynatmaliydik ayni kafaya bakinca nede olsa elde o vardi. Cok bir farki yok. Biri 20m digeride hatirliyorum potansiyel olarak cift haneli rakamlar gibiydi ancak gidip Rashica'yi koydun oraya sana seviye atlatti. Bu arada, ornek amacli yazdim. Isimlerin onemi yok.
Sorun oymuş zaten oyuncunun menajeri türkiyeyi hiç istemiyormuş.bu isim bana hiç inandırıcı gelmiyor renktaş bayernden gelecek vaaden bir topçuyu diyelim ki kiraladın ama adamı nasıl ikna edecen bayada talibi var diyorlar
O zaman iyi. Yine veletlere karsi show yapti diye endiselendim.2. Lig diye biliyorum.
Morutan iki sezon çok istikrarlı şekilde ilk 11 oynadı, ikinci sezonunda takımın değişmezi ve en iyilerinden biri oldu? Ligin mevkisindeki en iyi yabancı oyuncusu falan oldu, şampiyonluğa büyük katkı verdi falan da ben mi kaçırdım?