Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz işi bence zor Dominguez de bu yüzden olmadı onda da peşin istiyorlardı muhtemelen Cengiz yerine farklı çözüm bulma uğraşına girebilirler. Marsilya'nın Roma'ya %20 payı var 10 m euro'ya satsalar zarar ediyorlar o yüzden süreç zor işliyor 15 m euro peşin istiyorlar çözemeyebilirler. Fener bu sene kesin yerli konusunda patlayacak.
Kanka essek gibi cengizi cekecekler yabancı trans yapamazlar artık çünkü kalede yabancı ferdi den basks 2 türk yazmalari lazım 11e

yalnız bugün s sports yine fbjk kardeşlerin maçlarında hiç donmadı. yönetimin bu konuda gerekli bir ayarı vermesi lazım. ayrıca adamlar düpedüz bet reklamı yapıyor. ve bu yüzden de ses görüntüden önde geldi ilk yarı boyunca. rövanş maçı da d smartta olacakmış. napıcaz sürekli aralarında paslaşıcaz mı böyle gruplara kadar. bjknin maç bugün haber globalde de vardı. bi bize gelince ülkenin en dandik platformunda maçımız oluyor.
Son bir maç kaldı sonrasında play off ve grup maçları Exxen de olacak en azından bunlara göre daha düzgün yayın olur.

Cengiz işi zor Dominguez de bu yüzden olmadı onda da peşin istiyorlardı muhtemelen Cengiz yerine farklı çözüm bulma uğraşına girebilirler. Marsilya'nın Roma'ya %20 payı var 10 m euro'ya satsalar zarar ediyorlar o yüzden süreç zor işliyor 15 m euro peşin istiyorlar çözemeyebilirler. Fener bu sene kesin yerli konusunda patlayacak.
fener ya kaleyi yerli yapacak (taraftar çıldırır iyice) ya orta sahada ismail ya da kanatta irfancan falan oynatacaklar. bjknin yerli sıkıntısı daha fena bu arada.

Son bir maç kaldı sonrasında play off ve grup maçları Exxen de olacak en azından bunlara göre daha düzgün yayın olur.
reis o da kötü. internet yayıncılığı dışında acun beğ tv8.5 vs de yayın yapması şart salı günleri. eskiden salı günleri olan maçlar şifresiz çarşamba olanlar şifreli olurdu.

Kanka essek gibi cengizi cekecekler yabancı trans yapamazlar artık çünkü kalede yabancı ferdi den basks 2 türk yazmalari lazım 11e
Almak zorundalar ama Marsilya tok satıcı öyle satsam da olur satmasam da olur tavrındalar Cengiz de 3.2 m euro civarı kazanıyor onunda keyfi yerinde ısrarcı olacağını sanmıyorum. Cengiz gelse bile Mert Müldür beklenilen gibi çıkmazsa öyle böyle patlamıyor.

reis o da kötü. internet yayıncılığı dışında acun beğ tv8.5 vs de yayın yapması şart salı günleri. eskiden salı günleri olan maçlar şifresiz çarşamba olanlar şifreli olurdu.
Beinsports da bir dönem yayınlanıyordu gayet iyiydi keşke tekrardan almış olsalardı ne güzel hepsi bir pakette olacaktı da bizim bu D smart işi can sıkıyor bu sözleşme 2100'de filan biter.

Almak zorundalar ama Marsilya tok satıcı öyle satsam da olur satmasam da olur tavrındalar Cengiz de 3.2 m euro civarı kazanıyor onunda keyfi yerinde ısrarcı olacağını sanmıyorum. Cengiz gelse bile Mert Müldür beklenilen gibi çıkmazsa öyle böyle patlamıyor.
mert müldür 3 senedir milli takımda sol bekte oynadığı maçın ekmeğini yiyor. gerçekten balonun teki. senelerdir bize gelecek diye korkuyordum. bu sene aynı şekilde fred'i de hiç istemiyordum. ndombele ve ziyech harici çekmek istedikleri kim varsa şu an kadroma sokmam.

livakovic denen herif ve kulubü bunlarla inanılmaz daş geçti. 2 aydır livakovic geldi diye haber yapıyorlar adam her hafta kalede başlıyor bunlar da hala gelecek diyerek mutlu oluyor enayiler :d

Üyeyim demedim ki daha düzgün yayın olur dedim. Geçen Kerem topa vurmadan gol olduğunu anlıyorduk böyle yayın yapacaklarsa o şahıs yapsın daha iyi. :asd:
acun da psv maçında ağır sıçmıştı sanki bir de bet reklamı olan bir yayın vermişlerdi. bu işi de türkiye'de ilk yapan yayıncı gerçekten bu adam televizyonun dahi çocuğu yav.

Mert osayiyi keseeemez. Kesin osayi oynar orda. Ben stoperde serdar Aziz gorecegimizi düşünüyorum bol bol

mert müldür 3 senedir milli takımda sol bekte oynadığı maçın ekmeğini yiyor. gerçekten balonun teki. senelerdir bize gelecek diye korkuyordum. bu sene aynı şekilde fred'i de hiç istemiyordum. ndombele ve ziyech harici çekmek istedikleri kim varsa şu an kadroma sokmam.

livakovic denen herif ve kulubü bunlarla inanılmaz daş geçti. 2 aydır livakovic geldi diye haber yapıyorlar adam her hafta kalede başlıyor bunlar da hala gelecek diyerek mutlu oluyor enayiler :d
Fener beni korkutmuyor Okan hoca - İsmail Kartal arasında dağlar kadar fark var. Okan bir kere 4 dil biliyor oyuncularla 1'e 1 iletişim kuruyor tek tek bağ kuruyor oyunda ne istediğini daha net anlatıyor araya çevirmen sokmuyor motivasyonu düşük olanlara çözüm üretiyor izin veriyor.

İsmail Kartal'ı bu kurdukları kadro bir süre sonra yer öyle yıldız alayım şampiyon olurum mantığında devam etsinler geçen seneyi bile mumla ararlar bizim bir süre sonra rakibimiz saçma gelse de Şenol Güneş olabilir.

Beinsports da bir dönem yayınlanıyordu gayet iyiydi keşke tekrardan almış olsalardı ne güzel hepsi bir pakette olacaktı da bizim bu D smart işi can sıkıyor bu sözleşme 2100'de filan biter.
d smart diyince aklıma şu logo geliyor midem bulanıyo bir dönem sadece şunu görmekle geçti

55eb01c9f018fbb8f8a4f02c.jpg

acun da psv maçında ağır sıçmıştı sanki bir de bet reklamı olan bir yayın vermişlerdi. bu işi de türkiye'de ilk yapan yayıncı gerçekten bu adam televizyonun dahi çocuğu yav.
O bir de televizyon da batırmıştı bet reklamlarını kaldırdıktan sonra çözüm olmuştu.

Üyeyim demedim ki daha düzgün yayın olur dedim. Geçen Kerem topa vurmadan gol olduğunu anlıyorduk böyle yayın yapacaklarsa o şahıs yapsın daha iyi. :asd:
Ne biliyim exxende daha iyi olur diyince üyesin olarak algıladım :asd: onun yayını da aşağı yukarı aynı olur bu arada bu yıl son bunlarda olması avrupa maçlarının eskiden beindeyken daha iyiydi yav seneye bein alsa bari:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt