Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben o kadar baktım foto göremedim yav psg sitesini inceliyorum adamın sosyal medyasına falanda bakıyorum ara ara , o zaman iyi haber.Paredes temmuz başından beri idman yapıyor ama PSG ana takımıyla değil.
Yatıyor olsa kimse almaz kısacası.
Gönderilecekler ayrıca çalışıyor, Mbappe de onlar arasında.ben o kadar baktım foto göremedim yav psg sitesini inceliyorum adamın sosyal medyasına falanda bakıyorum ara ara , o zaman iyi haber.
teşekkürler bilgilendirme için.
3 Yıllık sözleşmeGönderilecekler ayrıca çalışıyor, Mbappe de onlar arasında.
2.75 maaş 6 bonservise falan biter.3 Yıllık sözleşme
-2.75 Milyon € yıllık ücret.
-1.5 Milyon € kiralama ücreti , 3.5 Milyon € zorunlu satın alma.
-İlk yıl ücretinin üstünü PSG tamamlıyor (4.95-2.75).
bu şartlara bitemez mi ? Pahalı olmamalı yav cüzi çözüyorsak çözelim , tete'de de susmanın yegane sebebi imza parası oldu.
Mbappe gidecek mi yaniGönderilecekler ayrıca çalışıyor, Mbappe de onlar arasında.
Nelsson a o paraları verirlerse yapacak birşey yok tabi ki... Ancak yine de kalmaya ikna etmek lazım bu saatten sonra. Yaz dönemi başında gitse hiç ses etmezdim zaten.Birincisi Nelsson'a 25m'u öderlerse seçme şansın da olmayabilir, yani buna hazırlıklı olman lazım. 25m verdiklerinde zaten mecbur kalacağın ve kendini hazırladığın duruma atıyorum 23m verirlerse ekonomik olarak da sen razı gelebilirsin. Bir kere Nelsson'u sattıktan sonra şu an yerine kim gelirse gelsin aynı zorluğu yaşayacak. Mesela Ramos gibi tecrübeli bir oyuncunun adaptasyonu genç alternatiflere göre daha kolay olur aksine diye düşünüyorum. Herhangi bir takımla kamp yapmadığı için belki fiziksel sıkıntı yaşayabilir ama bireysel antrenmanlar yeterince yapıyorsa onu da çabuk kapatır diye umarız. Tabi bir süre takımla kamp yapan Kaan Ayhan veya Emin oynar mecburen. 3-5 maç için de onlara güvenmemiz lazım artık, sonuçta Nelsson 15 gün sakatlansa yine 3-4 maç bunlar oynayacak. Gelecek oyuncu veya oyuncuları en geç CL gruplarına tam anlamıyla hazır ve takıma tam adapte hale getirmek de hedef olur tabi.
Perades in olma ihtimali angelinho nun oyun karakteri yüzünden. Anladığım ve dinlediğim kadarı ile angelinho ofansif oyun kurulunlarında ileri çıkarak etkin rol oynayacak. Zaha ya da angelinho dan biri çizgide diğeri ise içten atağa katılacak. Sıkıntı şu ki top kayıplarında angelinho nun yerini de kapatabilecek bir orta saha düşüncesi mevcut teknik heyette... Perades bu noktada açığı kapatabilecek bir profile sahip. Ofansif açıdan da pasları falan Sergio dan eksik olmayan birisi. Bu sebeple perades torreira ikilisi bence olabilir.
Asil yatan Fred değil miydi adminim. Sergen sürekli evde konsol oynuyor diyorduParedes temmuz başından beri idman yapıyor ama PSG ana takımıyla değil.
Yatıyor olsa kimse almaz kısacası.
United bunu kampa götürmemiş, götürürken son anda ailevi sorun deyip şutlamışlar.Asil yatan Fred değil miydi adminim. Sergen sürekli evde konsol oynuyor diyordu
Nelsson a o paraları verirlerse yapacak birşey yok tabi ki... Ancak yine de kalmaya ikna etmek lazım bu saatten sonra. Yaz dönemi başında gitse hiç ses etmezdim zaten.
Velev ki gitti ve ramos alındı. O durumda ne olur benim için tam bir muamma. 1 2 sene önceki ramos tam oturabilirdi takıma. Ama 37 yaşındaki ramos endişelendirir beni. Fenerin ileride yaptığı džeko hatasına düşer miyiz diye düşünmüyor değilim. Abdül ramos yavaşlığı sorun yaratır mı bilmiyorum. Gelirse tabi ki ramos çu oluruz ama şu anda kafada soru işaretleri mevcut..