Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu gece fifa’da paredes ve de paul ile alakalı geniş bir analiz yapılacaktır
Raporlarımı sabaha karşı paylaşıyor olacağım bildirimleri açınız

Paredes hırslı bi herif yatmaya gelmez.Maliyeti önemli tabii Psgde 5 alıyo diye biz de 5 vermeyiz umarım.2 senedir kariyeri düşüşte max 3-3.5 civarı bi maaş vermemiz lazım

ben o kadar baktım foto göremedim yav psg sitesini inceliyorum adamın sosyal medyasına falanda bakıyorum ara ara , o zaman iyi haber.

teşekkürler bilgilendirme için.
Gönderilecekler ayrıca çalışıyor, Mbappe de onlar arasında.

Gönderilecekler ayrıca çalışıyor, Mbappe de onlar arasında.
3 Yıllık sözleşme
-2.75 Milyon € yıllık ücret.
-1.5 Milyon € kiralama ücreti , 3.5 Milyon € zorunlu satın alma.
-İlk yıl ücretinin üstünü PSG tamamlıyor (4.95-2.75).

bu şartlara bitemez mi ? Pahalı olmamalı yav cüzi çözüyorsak çözelim , tete'de de susmamın yegane sebebi imza parası oldu.
6 Bonservis , yok sponsorla falan toplam 3.5-4.5 arası yıllık falan yazık günah bence.

3 Yıllık sözleşme
-2.75 Milyon € yıllık ücret.
-1.5 Milyon € kiralama ücreti , 3.5 Milyon € zorunlu satın alma.
-İlk yıl ücretinin üstünü PSG tamamlıyor (4.95-2.75).

bu şartlara bitemez mi ? Pahalı olmamalı yav cüzi çözüyorsak çözelim , tete'de de susmanın yegane sebebi imza parası oldu.
2.75 maaş 6 bonservise falan biter.

Bonservis bence de çok çöpe atılmış adama son senesinde

Birincisi Nelsson'a 25m'u öderlerse seçme şansın da olmayabilir, yani buna hazırlıklı olman lazım. 25m verdiklerinde zaten mecbur kalacağın ve kendini hazırladığın duruma atıyorum 23m verirlerse ekonomik olarak da sen razı gelebilirsin. Bir kere Nelsson'u sattıktan sonra şu an yerine kim gelirse gelsin aynı zorluğu yaşayacak. Mesela Ramos gibi tecrübeli bir oyuncunun adaptasyonu genç alternatiflere göre daha kolay olur aksine diye düşünüyorum. Herhangi bir takımla kamp yapmadığı için belki fiziksel sıkıntı yaşayabilir ama bireysel antrenmanlar yeterince yapıyorsa onu da çabuk kapatır diye umarız. Tabi bir süre takımla kamp yapan Kaan Ayhan veya Emin oynar mecburen. 3-5 maç için de onlara güvenmemiz lazım artık, sonuçta Nelsson 15 gün sakatlansa yine 3-4 maç bunlar oynayacak. Gelecek oyuncu veya oyuncuları en geç CL gruplarına tam anlamıyla hazır ve takıma tam adapte hale getirmek de hedef olur tabi.
Nelsson a o paraları verirlerse yapacak birşey yok tabi ki... Ancak yine de kalmaya ikna etmek lazım bu saatten sonra. Yaz dönemi başında gitse hiç ses etmezdim zaten.

Velev ki gitti ve ramos alındı. O durumda ne olur benim için tam bir muamma. 1 2 sene önceki ramos tam oturabilirdi takıma. Ama 37 yaşındaki ramos endişelendirir beni. Fenerin ileride yaptığı džeko hatasına düşer miyiz diye düşünmüyor değilim. Abdül ramos yavaşlığı sorun yaratır mı bilmiyorum. Gelirse tabi ki ramos çu oluruz ama şu anda kafada soru işaretleri mevcut..

Perades in olma ihtimali angelinho nun oyun karakteri yüzünden. Anladığım ve dinlediğim kadarı ile angelinho ofansif oyun kurulunlarında ileri çıkarak etkin rol oynayacak. Zaha ya da angelinho dan biri çizgide diğeri ise içten atağa katılacak. Sıkıntı şu ki top kayıplarında angelinho nun yerini de kapatabilecek bir orta saha düşüncesi mevcut teknik heyette... Perades bu noktada açığı kapatabilecek bir profile sahip. Ofansif açıdan da pasları falan Sergio dan eksik olmayan birisi. Bu sebeple perades torreira ikilisi bence olabilir.

Bence o durumda kanattaki alanı kapatmaya ilk gidecek oyuncu Torreira olur. Onun yetişemediği yerde de Abdülkerim sık sık sola gelerek kapatacak muhtemelen. Paredes işte Abdülkerim'in boşalttığı merkez alanı dolduracak oyuncu olur diye düşünüyorum. Tabi her pozisyona göre değişebilir bunlar da...

Asil yatan Fred değil miydi adminim. Sergen sürekli evde konsol oynuyor diyordu
United bunu kampa götürmemiş, götürürken son anda ailevi sorun deyip şutlamışlar.

Kendi bireysel çalışıyorsa bilemem ama takımla değildi o da.

Fred transferinin maliyet dışında mutlu eden tarafı Selahattin Baki'nin boş çalım muhabbetlerini dinleyecek oluşumuz. Fener taraftarını 3-4 ay uyutacaktır. Akıllanmaya başlamışlardı..

Nelsson a o paraları verirlerse yapacak birşey yok tabi ki... Ancak yine de kalmaya ikna etmek lazım bu saatten sonra. Yaz dönemi başında gitse hiç ses etmezdim zaten.

Velev ki gitti ve ramos alındı. O durumda ne olur benim için tam bir muamma. 1 2 sene önceki ramos tam oturabilirdi takıma. Ama 37 yaşındaki ramos endişelendirir beni. Fenerin ileride yaptığı džeko hatasına düşer miyiz diye düşünmüyor değilim. Abdül ramos yavaşlığı sorun yaratır mı bilmiyorum. Gelirse tabi ki ramos çu oluruz ama şu anda kafada soru işaretleri mevcut..

1. Ben zaten sadece Ramos kabul etmem, Nelsson'un yeri aslen Nelsson'u aldığımız dönem gibi genç ve potansiyelli bir stoperle doldurulmalı. Ramos sadece o gelecek tecrübesiz genç adapte olup özgüven kazanana kadar geçici çözüm olacak. Liderlik ve mentörlük edecek. O yüzden 1+1 dedim. Dzeko ile alakası yok çünkü 3-4 yıl sözleşme yapmayız, daha az ücret veririz. Mertens gibi mesela.
2. Soru işareti elbet mevcut, ben de o rol için birkaç yaş daha genç bir baba stoper olsun isterdim ama piyasada başka yok galiba serbest veya takımından çok ucuza kopartılabilecek o tanıma uyan çok sağlam güvenilir stoper.

Fabrizio öğlen girer gibi görünüyor Paredes haberini
3-4 gibi'de Here we go çakar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt