Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1691747856748.webp

sen adamsın ama hala ft hocamla niye küstün onu açıklamadın

Fener beni korkutmuyor Okan hoca - İsmail Kartal arasında dağlar kadar fark var. Okan bir kere 4 dil biliyor oyuncularla 1'e 1 iletişim kuruyor tek tek bağ kuruyor oyunda ne istediğini daha net anlatıyor araya çevirmen sokmuyor motivasyonu düşük olanlara çözüm üretiyor izin veriyor.

İsmail Kartal'ı bu kurdukları kadro bir süre sonra yer öyle yıldız alayım şampiyon olurum mantığında devam etsinler geçen seneyi bile mumla ararlar bizim bir süre sonra rakibimiz saçma gelse de Şenol Güneş olabilir.

Ismail kariyerinde ne basarmis, da boyle ovuluyor anlamiyorum ben. Yaristan koptugu icin, bir galibiyet serisi var, baska da birsey yok, kupa mi almis bizim haberimiz mi yok.

Ismail ve Okan'in arasinda daglar kadar fark var, Senol la Ismail arasinda ucurumlar var. Tjk kadrosu suan gucsuz bile gozukse, 2-3 hamleyle zirveye oynarlar, dua etsinler suanki yonetimleri cok kotu. Yoksa, Tadic - Malinovsky - Rebic - Pepe, on hatti lig icin gayet yeterli.

Sirf transfer yaparak sampiyon olunmuyor, Kartal cok yanlis secimdi. Bunu sezon ortalarinda gorurler, ustellik 35 (yakinda) bir Tadic ve 37 yaskindaki bir Dzeko, 60 mac performans veremezler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt