Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paredes bitmiş diye yorumladım

Bayerni çok takip etmemiştim Gravenberch geçen sezon 24 maç oynamış ligde..Ortalama aldığı süre 20-30 dk arası.. Ve Bayernde net merkez orta saha diyeceğin sadece Goretzka ve Kimmich varmış..Onun dışında gençlerden 1-2 kişi .. Bu halde bile doğru dürüst sans bulamamış
.Üstüne Laimer geldi bir transfer daha geliyor forma şansı artık 0 ..
Liverpoolun istemesi falan tamamen kolpa hiçbir üst düzey takım Bayernde kitlikta bile sans bulamamış adamı almaz . Bu işin olabileceğine inanmaya başladım..

Bayerni çok takip etmemiştim Gravenberch geçen sezon 24 maç oynamış ligde..Ortalama aldığı süre 20-30 dk arası.. Ve Bayernde net merkez orta saha diyeceğin sadece Goretzka ve Kimmich varmış..Onun dışında gençlerden 1-2 kişi .. Bu halde bile doğru dürüst sans bulamamış
Liverpoolun istemesi falan tamamen kolpa hiçbir üst düzey takım Bayernde kitlikta bile sans bulamamış adamı almaz . Bu işin olabileceğine inanmaya başladım..
Ben en başından beri gravenberch ile uğraştığımızı düşünüyorum 1.90 boyu var tam aradığımız ardam

+kane gelirse 3-5 gelir olsun diye satabilirler

ama sanırım menajeri TR istemiyor

İcardinin neden haşortman + gocuk ile antrenman yaptığı belli oldu adam kilolarını sakliyormus

Ligi de azami duzeyde onemsemeliyiz bu arada yarin farkli galibiyet şarttır

Gündüziyi pek izlemedim ama üzerinde bu kadar hemfikir olunması beni son derece endişelendiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt