- 27 Ocak 2010
- 132.185
- 97.251
- 5.488
paredes bitmiş diye yorumladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll icardi
Kilo almış adam acil 5-6 kilo vermesi lazım
Ben en başından beri gravenberch ile uğraştığımızı düşünüyorum 1.90 boyu var tam aradığımız ardamBayerni çok takip etmemiştim Gravenberch geçen sezon 24 maç oynamış ligde..Ortalama aldığı süre 20-30 dk arası.. Ve Bayernde net merkez orta saha diyeceğin sadece Goretzka ve Kimmich varmış..Onun dışında gençlerden 1-2 kişi .. Bu halde bile doğru dürüst sans bulamamış
.Üstüne Laimer geldi bir transfer daha geliyor forma şansı artık 0 ..
Liverpoolun istemesi falan tamamen kolpa hiçbir üst düzey takım Bayernde kitlikta bile sans bulamamış adamı almaz . Bu işin olabileceğine inanmaya başladım..
+kane gelirse 3-5 gelir olsun diye satabilirlerBayerni çok takip etmemiştim Gravenberch geçen sezon 24 maç oynamış ligde..Ortalama aldığı süre 20-30 dk arası.. Ve Bayernde net merkez orta saha diyeceğin sadece Goretzka ve Kimmich varmış..Onun dışında gençlerden 1-2 kişi .. Bu halde bile doğru dürüst sans bulamamış
.Üstüne Laimer geldi bir transfer daha geliyor forma şansı artık 0 ..
Liverpoolun istemesi falan tamamen kolpa hiçbir üst düzey takım Bayernde kitlikta bile sans bulamamış adamı almaz . Bu işin olabileceğine inanmaya başladım..
Kizimiza damat mi ariyoruz rengimBen en başından beri gravenberch ile uğraştığımızı düşünüyorum 1.90 boyu var tam aradığımız ardam
genduzi daha önde gravenberkten.Ben en başından beri gravenberch ile uğraştığımızı düşünüyorum 1.90 boyu var tam aradığımız ardam
C.tesi günü 70 gibi girer oyuna. CL Eleme maçını es geçer. TS maçında 11 olur.Trabzon maçından önce sahada olmaz
İlginç bi profilOlabilir yaw kendi de gorusmek isteyebilir proje fln
Zenit baskaniyla yemek yemis sanirim tansel demis