Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sıcakta kafalarını örtmeleri bir tebriği hak etmekte.mistik takılıyorlar
Denizci Ahmet'in suçu neydi o zamanvarmış![]()
Kale ve önündeki 4 defans oyuncusundan 2 tanesi yerli olmalı fenerde öyle beşiktaş da öyle trabzon da öyle bizde öyle değil buna çözüm bulmak lazım ön bölgeye +1 yabancı atabilmeliyiz.
Öyle olan takımları hoplattık geçen seneKale ve önündeki 4 defans oyuncusundan 2 tanesi yerli olmalı fenerde öyle beşiktaş da öyle trabzon da öyle bizde öyle değil buna çözüm bulmak lazım ön bölgeye +1 yabancı atabilmeliyiz.
2.cilik kapışması büyük olur.24-25 sezonu cl 2 takım
Zaha'da takke var bir deBu sıcakta zaha ve barışın kafasını örtmesi kadar saçma bir gün yaşanıyor şu saat itibariyle.
Yazdığımın Kerem Aktürkoğlu ile ne alakası var onla ilgili tek şey dememişim zaten ön bölgede Kerem oynayacak +1 yerli yapıyor geriye 2 yerli oynatmak zorundayız geri 5'li de 2'si yerli olsa hiçbir sorun kalmadığını yazmışım nasıl saçma bir argüman oluyor.saçma bir argüman rtaş.
hangisinin elinde her sezon double double yapacak kerem gibi bir yerli var?
Stoper için 1-2 yerde Aurele Amenda ismi gördüm tanıyan var mı ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aurèle Amenda - Oyuncu profili 23/24 bundan olmaz.Stoper için 1-2 yerde Aurele Amenda ismi gördüm tanıyan var mı ?
Yazdığımın Kerem Aktürkoğlu ile ne alakası var onla ilgili tek şey dememişim zaten ön bölgede Kerem oynayacak +1 yerli yapıyor geriye 2 yerli oynatmak zorundayız geri 5'li de 2'si yerli olsa hiçbir sorun kalmadığını yazmışım nasıl saçma bir argüman oluyor.
Benim kafamı da karıştıran o zaten Angelino'yu oynatamama ihtimalimiz epey fazla hiçbir zaman ideal 11 olmayacak bir eksik olacak. Nasıl çözeriz bilmiyorum zaten hoca bize düşünmeyin dedi herhalde halleder ama 1 tane üst düzey yerlimiz daha olsa müthiş olurdu.doğru ben hala sol bek kazım oynuyor sanıyorum, angelinoyu hepten unuttuk
bu renault iyi futbolcu mu acabaNelsson 25m out
Rouault 6m in
Stoper için 1-2 yerde Aurele Amenda ismi gördüm tanıyan var mı ?