Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.728
- 11.804
- 1.163
Zaniolo için kiralama içeren tüm teklifler içeriğine bakılmadan reddedilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ibine fonlandı heralde koçspordan. Yoksa iplemezdi bu kadar bunların transferleriniÇakma forma kullanmaya son ver Romano, yoksa ebene atlıcaz.
Cengiz Ünder transferiyle bir çuval inciri berbat ettiler. Herhangi bir takımı bozacak yegane parça o adam.
Bu tip bir teklife bizimkilerin sittir cekecegine eminim. Stres yapmaya gerek yok.Abi ben anlamiyorum gercekten bizimkilerin işbilmezliginden olmaya basladigini dusunuyorum bu tekliflerin şakamisiniz ulan 15 e aldigimiz italyan 11 oyuncusunu size niye kiralayalim arkadas sizin kafanizmi güzel ya bi ara ayni haberler lazio lucas icinde yaziliyordu puşt musunuz ulan siz boyle tekliflerle gelen takimların en iyi oyuncularindan birine boyle sacma sapan kiralamali teklifler yapalim belki anlarlar yada ana baci sovelim artik bu neymis ya
Kiralık, satın alma opsiyonu var sanırım. İyi tarafı sürekli oynama ihtimali yüksek Dam Ndoye'a transfer için izin vermişler onun yerine alacaklarmış. İyi performans gösterirse ya kendileri yada başka bir yere satarız Yusuf hayal kırıklığı oldu.Bonservisli ins?