Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe, Cengiz Ünder için Marsilya ile anlaşma sağladı. (Fabrizio Romano)

Ne kiralamasi Fabrizio. Gidecekse bonservisi ile gidecek. Millete gelince parayı saçmayi biliyorsunuz bize gelince mi cimriliginiz tutuyor.

Ali Cabbar neredeyse 100 milyon harcadı aldığı en iyi adam 35 yaşındaki Tadic. Cengiz falan çok boş transfer. Ta bizle adı ilk çıktığında Fred için de "en iyi döneminde değil" dedim. Gene de kadro olarak geçen seneye göre daha iyiler gelgelelim geçen seneki puan ortalamasını tutturabileceklerini hala sanmıyorum.

Zanioloyu kiralamanın tek mantıklı yeri zorunlu opsiyonlu 8+22 olur.

Oda payı daha az vermek için , etik mi ? Tabi ki değil. UEFA UEFA olsa ceza verir.

8+22 ye pay koyduramayan yol alsın bu arada. (+30 üstü satışa %10)

Biri romanoya gerçek formalarını göstermeli ne ikidir korsan formayla duyuru yapıyorsun lan.

Bu yaz girdikleri toplam yükümlülük 200m euroyu buldu mu

Abi ben anlamiyorum gercekten bizimkilerin işbilmezliginden olmaya basladigini dusunuyorum bu tekliflerin şakamisiniz ulan 15 e aldigimiz italyan 11 oyuncusunu size niye kiralayalim arkadas sizin kafanizmi güzel ya bi ara ayni haberler lazio lucas icinde yaziliyordu puşt musunuz ulan siz boyle tekliflerle gelen takimların en iyi oyuncularindan birine boyle sacma sapan kiralamali teklifler yapalim belki anlarlar yada ana baci sovelim artik bu neymis ya
Bu tip bir teklife bizimkilerin sittir cekecegine eminim. Stres yapmaya gerek yok.

Zorunsuz opsiyon anca söyle kabul edilir.

10 milyon kira + 25 opsiyon. Opsiyonu cekmezlerse 5 milyon ceza.

Barcelona mesela Trincaou Wolverhamptone yollarken 6 milyon ceza koymustu oyuncuyu almazlarsa. Bizde 5 yapalim o rakami

Kiralık, satın alma opsiyonu var sanırım. İyi tarafı sürekli oynama ihtimali yüksek Dam Ndoye'a transfer için izin vermişler onun yerine alacaklarmış. İyi performans gösterirse ya kendileri yada başka bir yere satarız Yusuf hayal kırıklığı oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt