Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Paredes haterligi biraz fazla simariklik.

Italyada oynamis, PSG kontratli bir Arjantinli oyuncu nasilda Galatasarayimizi bekletirmis. Yav gözünüzu sevim Icardi geçen sene Allah bilir bizi ne kadar bekletmistir baska bir imkan dogarmi diye. Ben Türk ve Galatasaray hastasi olmasam, Paredesin yerinde olmasam bende belki Roma, Lazio bilemedin La Liga yada Premier League'den teklif gelirmi diye bir kaç hafta beklerdim.

Saygisizliktan degil ama kendimizi Avrupa'da ispatlamamiz lazim ki bir kaç Tier atlayalim dünyanin gözünde.

O potansiyel suan var ama daha orda degiliz ve düsünmek isteyen yildizlara kizmakta çok ama çok simarik hareketler.

Tadic Dzeko ve Fred'in maaşları (görünürde) 4.2 milyon, Cengiz Ndombele Livakovic falan kovalıyorlar. Ali sezon sonu bırakacağı için bol keseden verecek. Sonra hem başkanlığı bırakıp hem sponsorları çekecek. Yeni gelecek başkan ilk genel kurulda "Enkaz devraldık" diyecek.
Kesinlikle. Bir de Ali Cabbar bu paralari hibe falan etmiyor. Sonucta kulupun parasi harcaniyor. Batip kulupu satmak zorunda kalacaklar.

Ancak hemen Turkiye'de oldugumuzu hatirlayip bizim kuluplerin devlet tarafindan batirilmayacagi gercegine variyorum.

F3Q4a_VXcAAIURr

Genduziyi 5+15e vermezler mi ya yoksa bizim zanioloda sovdugumuz gibi soverler mi

Kesinlikle. Bir de Ali Cabbar bu paralari hibe falan etmiyor. Sonucta kulupun parasi harcaniyor. Batip kulupu satmak zorunda kalacaklar.

Ancak hemen Turkiye'de oldugumuzu hatirlayip bizim kuluplerin devlet tarafindan batirilmayacagi gercegine variyorum.
Batar demedim ama sürdürüleblilir bir gelir politikası neredeyse hiç bir kulüpte olmadığı için her kulüp borç batağında faiz batağında nefes almaya çalışacak. Fener taraftarı ve başkanı sadece bu yılı hatta bugünü düşünüyor. Tadic Dzeko gibi isimler seneye bıraktıklarında ya da ayrıldıklarında yine aynı ayarda birilerini getiremeyecekler tepki vs, Kısır döngüye giriyorlar.

bu rakamlar nedir yav ortalık malı gibi oldu zaniolo.. herkes bu rakamlara nasıl ulaşıyor.. net 30+bonus olmalı.. ulan adamın normal gölü yok.. bize zaten bu sene lazım.. napmaya çalışılıyor böyle pazarlama mı olur?

Batar demedim ama sürdürüleblilir bir gelir politikası neredeyse hiç bir kulüpte olmadığı için her kulüp borç batağında faiz batağında nefes almaya çalışacak. Fener taraftarı ve başkanı sadece bu yılı hatta bugünü düşünüyor. Tadic Dzeko gibi isimler seneye bıraktıklarında ya da ayrıldıklarında yine aynı ayarda birilerini getiremeyecekler tepki vs, Kısır döngüye giriyorlar.
Haklisin. Benim dedigim normal sartlarda kuslar gibi yonetilen bir kulubun batmasi lazim.
Bizim takim en azindan emlak yolu ile ek gelir getiriyor ve sportif basarimiz var. Ayrica onlar gibi transferde sidik yarisina girmiyorlar. Bizim transfer calimi kuslarin 5 verdigi oyuncuya 3 teklif alip ellerinden almak. Onlarinki tam tersi. Biz 3 verirken onlar 6 verip "elimizden aliyorlar".

Salın şimdi transferi çok ilginç bir istatistik buldum

Zaha Premier League de en cok faul Alan oyuncuymus.

Grealish 49 faul
Ayew 51 faul
Açik ara Lider Zaha 57 faul

Almis

Hatta söyle bir söylemi olmus „
“I feel like I’d have to get my leg broken for anyone to get a red card.”“

Yani „kirmizi kart göstermeleri için bacagimin mi kopmasi gerekiyor“

Bu da demek oluyor ki bu sene kanat yakinlarinda cok fazla frikik kullanacagiz.
Yeni 8 numaramizin acilen duran top ustasi olmasi konusunda fikir birligine varalim.

Evet Angelino var ama hep sahada olmayacak. Paredes duran top konusunda yeterli mi?

@Keramettin TANRIVERDİ
Eskiden iyidi PSGye ilk geldiği dönemler

Şu an bilemem ama böyle giderse her şeyi Kerem kullanır

Zaniolo 30 a satılsın diyordum ama kalsın... Üstüne düş oynat. Almayanlar g.t olsun... Bundan sonra zanioloya Max tolerans. Sıçsa da batırsa da tek laf etmeyeceğim. 30 35 maçtan aşağı oynamasın. Tete nın de kontratı uzun 1 sene yedek beklesin.

Bu Hollanda da Kudüs diye bir topçu vardı. Transfer falan yaptı mı o?

..still waiting for Gala’s final answer, frustration growing. fazla kaldırdılar bu kekoyu da.. bedavaya kapıp gidelim diyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt