Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kim yav, ben yazdım sandım bir an
images-8.webp

Parçalar yerine oturdu🤌

Zaniolo görüşmeleri yeni başladı. Süründürmeden yukarı çıkmazlar. Diğer takımlar hep süründürdü, aceleye gerek yok.

Ndombeleye almasin zirtolar, bikere bi isim yazdik foruma oda oraya transfer olmasin. :3838:

Torreira’nin yanina dusundugunuz isimlere bakarsak defansif bir oyuncu ariyoruz gibi. Bu profilde begendigim Soumare var. Bakalim ilerleyen gunlerde gundeme gelecek mi.

bence kayseri maçına forvette bakambu, arkasında sağ kanatta barış, sol kanatta kerem ve forvet arkası olarak da mertens ile başlarız.

60 gibi mertens ve bakambu yerine zaha ve icardi girer.

kayserinin neredeyse doğru dürüst hiç hamle oyuncusu yok. bu ikisini yorgun bir rakibe karşı diri sokmak daha avantajlı olabilir.

tabi %100 durumdaysalar direkt başlasınlar o ayrı :d

Ulan jk 40 yılın başı transfer yapmış, haberi niye vermiyorsunuz. Zaynutdinov jk’de

okan hoca zaha'yı ikinci forvet olarak düşünüyormuş. zaha da bir röportajında bu mevkide kendini en iyi hissettiğini söylemiş.

muslera

boey --- nelsson --- abdulkerim --- angelinho

torriera --- demirbay

tete ---- zaha ---- kerem

icardi​

ligde ideal onbirimiz bu olacak sanırım.
Bizzat Okan Hoca mı ifade etmiş bunu?..Öyle bir bilgim olmamasına rağmen Zaha' yı Mertens pozisyonu için düşündüğünden neredeyse emin olduğumu, dolayısıyla yeni bir 10 numara beklenmemesi gerektiğini ne zamandır söyleyip duruyorum; önceden çalıştırdığı takımları da örnek vermiştim hatta. Aklın yolu bir...

sacma duyumcumuz vardi twitter'de herseyi biliyormus gibi konusuyordu, Terimciydi ama ismini unuttum

bu terim sports ayni kisi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt