Batuhan Hatipoğlu
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2017
- 5.113
- 4.157
- 1.338
Bayern Sangare yi aliyormus
(Nazim degil tabiki de)
Salsınlar gravenbergi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayern Sangare yi aliyormus
(Nazim degil tabiki de)
Şu ön hatla Türkiye'de çok zor şampiyon olursun. İnsanlar sanıyor ki biz geçen sene hücumla şampiyon olduk. Tam tersi biz takım halinde çok iyi defans yaparak şampiyon olduk. Savunmamız İcardi'den başlıyordu. Fenerin bu ön hattı savunma falan yapmaz geriye de koşmaz. Üstüne defansif zaafiyetleri olan Ferdi de var. Orta sahanda Toreira olsa bu ön hattı kaldıramaz.
sözlükte okudum ben. mantıklı da görünüyor yaw. baktık olmadı, farklı varyasyonlar deneriz. icardi'nin arkasındaki 3 oyuncumuz da 3 bölgede de oynayabiliyor.Bizzat Okan Hoca mı ifade etmiş bunu?..Öyle bir bilgim olmamasına rağmen Zaha' yı Mertens pozisyonu için düşündüğünden neredeyse emin olduğumu, dolayısıyla yeni bir 10 numara beklenmemesi gerektiğini ne zamandır söyleyip duruyorum; önceden çalıştırdığı takımları da örnek vermiştim hatta. Aklın yolu bir...
Zaniolo'da sebep var adamın sakatlığı daha geçmedi dün bireysel çalışmalara başladı. Hoca zaten ufak bir sakatlığının olduğunu söylemişti.Oyuncuya değer vermemede nirvanayız muht
Marsilya listeye koyduğu Cengiz’i Avrupa maçında kadroya alır, biz sebep sunmadan kadro dışı bırakırız
Kerem diye bir adam var, napsa yaranamıyor, rakiplerin yabancılarından daha fazla etki ediyor yine olmuyor.
Net 15 cashe aldılar.L’equipe: Miktar daha açıklanmasa da Under transferinde bonus yok.
Tetikçi Fenerli hesaplar 11+bonus diye bir tarafından uyduruyor
ewt burda hangisi oynayacak diye penetrasyon yapılıyodu şimdi hiçbiri yok ilginç şekildeZaniolo
Tete
Rashica denklemi acilen çözülmeli.
İlk maça çıkıyoruz hiç biri kadroda yok.

Toronto'da değil miydi o. Insigne ile takım arkadaşıydı.Bernadeschi zu jk
Sonra erden bey müthiş işler yapıyor deniliyorZaniolo
Tete
Rashica denklemi acilen çözülmeli.
İlk maça çıkıyoruz hiç biri kadroda yok.
İlk girişimde bulundukları zaman Marsilya 10 fener’den 5 de Koç’tan alır demiştim. Fenerliler 8-10 falan konuşuyordu o zaman. Parayı basıp alıyorlarNet 15 cashe aldılar.
Gaftır olur, kusura bakmayın, arkadaş pozu ve bugün İcardi'nin pozu işte.İvedi şekilde Sergioya ispanyol oldugunu bildirelim reis
Sana guvenimiz sonsuz zahir
İş yapar, kadroları koşan profilde ama adam yürüyebiliyor mu emin değlimBernadeschi zu jk