Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu ön hatla Türkiye'de çok zor şampiyon olursun. İnsanlar sanıyor ki biz geçen sene hücumla şampiyon olduk. Tam tersi biz takım halinde çok iyi defans yaparak şampiyon olduk. Savunmamız İcardi'den başlıyordu. Fenerin bu ön hattı savunma falan yapmaz geriye de koşmaz. Üstüne defansif zaafiyetleri olan Ferdi de var. Orta sahanda Toreira olsa bu ön hattı kaldıramaz.

Bizzat Okan Hoca mı ifade etmiş bunu?..Öyle bir bilgim olmamasına rağmen Zaha' yı Mertens pozisyonu için düşündüğünden neredeyse emin olduğumu, dolayısıyla yeni bir 10 numara beklenmemesi gerektiğini ne zamandır söyleyip duruyorum; önceden çalıştırdığı takımları da örnek vermiştim hatta. Aklın yolu bir...
sözlükte okudum ben. mantıklı da görünüyor yaw. baktık olmadı, farklı varyasyonlar deneriz. icardi'nin arkasındaki 3 oyuncumuz da 3 bölgede de oynayabiliyor.

Oyuncuya değer vermemede nirvanayız muht

Marsilya listeye koyduğu Cengiz’i Avrupa maçında kadroya alır, biz sebep sunmadan kadro dışı bırakırız

Kerem diye bir adam var, napsa yaranamıyor, rakiplerin yabancılarından daha fazla etki ediyor yine olmuyor.
Zaniolo'da sebep var adamın sakatlığı daha geçmedi dün bireysel çalışmalara başladı. Hoca zaten ufak bir sakatlığının olduğunu söylemişti.

L’equipe: Miktar daha açıklanmasa da Under transferinde bonus yok.

Tetikçi Fenerli hesaplar 11+bonus diye bir tarafından uyduruyor

Bu arada bjk ligi fenerin üstünde bitirirse hiç şaşırmam. Sevimsiz sözlerini ve hareketlerini beğenmemekle birlikte İsmail Kartal, Şenol Güneş'in yardımcı antrenörü olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt