- 26 Ocak 2021
- 41.105
- 40.372
- 3.078
Cengizi unuttum 3.ü o tamamlıyor zatenyaptıkları tek doğru şey anti turkish mentality

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cengizi unuttum 3.ü o tamamlıyor zatenyaptıkları tek doğru şey anti turkish mentality

Bu kim yav, ben yazdım sandım bir an
hala geçen sezonun kadrosuyla maça çıkıyoruz neredeyseZaniolo
Tete
Rashica denklemi acilen çözülmeli.
İlk maça çıkıyoruz hiç biri kadroda yok.
İlk elin günahı olmaz deyip barış orayı götürür diyeceğiz. Barış olmazsa zaha Kerem kanatları mertens göbeği deriz.Zaniolo
Tete
Rashica denklemi acilen çözülmeli.
İlk maça çıkıyoruz hiç biri kadroda yok.

Geçen sezonla çıksak iyi, onunla bile çıkamıyoruz.hala geçen sezonun kadrosuyla maça çıkıyoruz neredeyse
rakip açısından şanslıyız avrupada çerezler geldi ligde transfer tahtası kapalı kayseri bi kaza çıkmadı şuana kadar yoksa baskı artardıGeçen sezonla çıksak iyi, onunla bile çıkamıyoruz.
Bizzat Okan Hoca mı ifade etmiş bunu?..Öyle bir bilgim olmamasına rağmen Zaha' yı Mertens pozisyonu için düşündüğünden neredeyse emin olduğumu, dolayısıyla yeni bir 10 numara beklenmemesi gerektiğini ne zamandır söyleyip duruyorum; önceden çalıştırdığı takımları da örnek vermiştim hatta. Aklın yolu bir...okan hoca zaha'yı ikinci forvet olarak düşünüyormuş. zaha da bir röportajında bu mevkide kendini en iyi hissettiğini söylemiş.
muslera
boey --- nelsson --- abdulkerim --- angelinho
torriera --- demirbay
tete ---- zaha ---- kerem
icardi
ligde ideal onbirimiz bu olacak sanırım.