Yahya Kuleli
Parçalı Üye
- 6 Nisan 2013
- 3.178
- 1.042
- 1.143
ŞL'de olmayan takımların topçularına odaklanalım derim.
Monaco'dan Fofana mesela.
Monaco'dan Fofana mesela.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Griezmann'a daha 1 ay önce 30 milyon euro verdiler.En başımdan beri hayalimde iki isim var
Ekli dosyayı görüntüle 214608
Ekli dosyayı görüntüle 214609
Şu iki adam için ben para vs ile ilgili bütün fikirlerimi perdelerim.
Zaniolo=30 Milyon Euro
Yunus=8 Milyon Euro
yapıp birine
De Paul=15 Milyon Euro
Griezmann=13 Milyon Euro
yapabilsek mükemmel olur.
CL Kadrosu:
Muslera (URU)
Boey (FRA)
Nelsson (DEN)
Abdulkerim (TUR)
Angelino (SPA)
Torreira (URU)
De Paul (ARG)
Kerem (TUR)
Griezmann (FRA)
Zaha (IVC)
İcardi (ARG)
Gelsin kralı o zaman ligde, Avrupa'da da bir şeyler yaparız ama CL ama UEL.
Her yıl olsa maaş gibi her bir futbol sezonu şu kadar imza ücreti şu kadar maaş derdi orada yazdığına göre bir kerelik. Tabi Zaha'nın sponsordan alacağı ücrette var bildiğim 3 yılda toplam 5-6 milyon gibi bir tutar ama o bizi ilgilendiren bir durum değil.Ortaya trans istiyom
Ben bunu her yıl için sanıyodum o zaman bonservis açısından €15m hesabı doğru
Beni kulübün açıkladığı rakam alakadar eder kasadan çıkacak miktar o sonuçta bonuslar haricindeHer yıl olsa maaş gibi her bir futbol sezonu şu kadar imza ücreti şu kadar maaş derdi orada yazdığına göre bir kerelik. Tabi Zaha'nın sponsordan alacağı ücrette var bildiğim 3 yılda toplam 5-6 milyon gibi bir tutar ama o bizi ilgilendiren bir durum değil.
Rashica bu kadar iyiyse kulübünde neden oynamıyor bu adam bende beğeniyorum ama biraz fazla yangın yapıyoruz bu konuda elimizde çok iyi 4 kanat adamımız var Zaniolo giderse bu sayı 3e düşer ama rashica her anlamda yedek kalıcak yedek oyuncudaysa 4-5 den fazla gömmek saçma olurRashica'nın dar alanda ne kadar topa hakim ve oyun aklı yüksek bir oyuncu olduğuna bu forum daha ayamadı.
Kerem bence lig için çok fazla ama cl de daha iyi lazım keremin skor yönü iyi diyolar sol ayağı sağlam dyolar Hamit kadar oynasa yeter ligekerem demirbay'dan hiç beklenti olmaması şaşırtıcı
o kadar kötü mü bu adam
bahsi bile geçmiyor
Griezmanı bilmem abide Zaniolo giderse parayı de paul yada gravenberche basarım netEn başımdan beri hayalimde iki isim var
Ekli dosyayı görüntüle 214608
Ekli dosyayı görüntüle 214609
Şu iki adam için ben para vs ile ilgili bütün fikirlerimi perdelerim.
Zaniolo=30 Milyon Euro
Yunus=8 Milyon Euro
yapıp birine
De Paul=15 Milyon Euro
Griezmann=13 Milyon Euro
yapabilsek mükemmel olur.
CL Kadrosu:
Muslera (URU)
Boey (FRA)
Nelsson (DEN)
Abdulkerim (TUR)
Angelino (SPA)
Torreira (URU)
De Paul (ARG)
Kerem (TUR)
Griezmann (FRA)
Zaha (IVC)
İcardi (ARG)
Gelsin kralı o zaman ligde, Avrupa'da da bir şeyler yaparız ama CL ama UEL.
Tetenin milotu kesebilecegini sanmiyorumRashica bu kadar iyiyse kulübünde neden oynamıyor bu adam bende beğeniyorum ama biraz fazla yangın yapıyoruz bu konuda elimizde çok iyi 4 kanat adamımız var Zaniolo giderse bu sayı 3e düşer ama rashica her anlamda yedek kalıcak yedek oyuncudaysa 4-5 den fazla gömmek saçma olur
________________Muslera_____________________
Boey____Nelsson____Abdülkerim____Angelino
____________Torreira____Fofana_______________
______Tete_______Zaniolo_______Zaha/Kerem_
__________________Icardi_______________________
Fofana gibi oyuncu alırsak orta sahaya daha takviye falan gerekmez mesela.
Fransada 8 gol 10 asist yapmış bi topçu milotu rahat keser bence ama tabi sahada görmek lazım durumunu yarın kadroda olmaz muhtemelen bi sonraki maçta artıkTetenin milotu kesebilecegini sanmiyorum