Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu tete çok iyi topçu
biraz izledim
eğer kimyamız uyuşursa talisca etkisi yapabilir

bu arada repuartarıda geniş bu çocuğun

çalım atıyor

çizgiye iniyor

içeriye giriyor

defans arkası koşuları onyekuru kıvamında

statikde değil baya hareketli

sezilerinide beğendim çok ilginç birşekilde berkan gibi ceza sahasına girdiği an her top bunda bitiyor
Zahanın genci abi bu adam kumaş sağlam bruma kadarda inceci videolarda gördüğüm kadarıyla çok hızlı değil ama koşa mesafe patlamaları iyi

Top class bir kulübe gider bundan sonra De Zerbi artık.

Bunların hiçbirini bunun zamanında almadılar. Hatta Mac Allister ve Caicedo haricinde hiçbiri De Zerbi zamanında oynamadı (Trossard'la kavga edip yollattı). O ikili de Potter zamanı çoktan kalitelerini ortaya koymuşlardı

Sistem takımı yani

Zaniolo kalır bence gitmek istediğinide düşünmüyorum aidiyet duygusu yüksek adamın kulübe faydası olursa giderim diyor zaten inşallahta kalır uzun yıllar oynar formamız altında

Baştan aşağı yeni kadro kurmak özellikle plansız ise ve iyi bir hocan yoksa çok büyük kumar ve risk o yüzden yalı beyin bu seneki yoluda yanlış
Biz kadroyu koruyarak avatanjliyiz ama adamların yarisi hazır degil

Sağlam 8 gelirse olur abi ayrıca cidden Zaniolo çılgın atar o pozisyon da artık İtalyan futbolunda bile çıkmıyor bu mevkinin oyuncusu klasik İtalyan 3-5-2sinin forvet arkası bu adam tam olarak
valla o zor renktas, zahayla tete alindiktan sonra kanatli futbol farz oldu. daha kerem fln var, rashica da gelebilir

zaniolo bizim takimimiza adapte olması lazım kalacaksa yoksa işi zor.

rashica çok rahat 433ün 8ini oynar bu arada
şu misyöden filan bin kat daha iyi oynar

10 no içinde geçerli

ki bi kaç deplasmanda son 20 dakika 10 no oynamışlığı var

sanırım giresun maçı aklıma gelen ve bi iki maç daha var

bayada iyidi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt