Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylenenler doğru ise yarın ilkayın lisansının çıkması için son gün ilkay isterse sözleşmesini fes edebilirmiş çok merak ediyorum ne olacak tam erden beyin fırsat transferi dediği durum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Söylenenler doğru ise yarın ilkayın lisansının çıkması için son gün ilkay isterse sözleşmesini fes edebilirmiş çok merak ediyorum ne olacak tam erden beyin fırsat transferi dediği durum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parayı buldular hisse sattılar 120 m euro civarı ellerinde artık sıcak para var lisans sorununu böylelikle çözdüler.

Zahanın genci abi bu adam kumaş sağlam bruma kadarda inceci videolarda gördüğüm kadarıyla çok hızlı değil ama koşa mesafe patlamaları iyi

ya zahanın ben hep top maçlarını izledim genelde city ve lpool maçları
o maçlarda doğal olarak kontra oynadıkları maçlar
sanırım bi lpool maçında çok iyidi diğer maçlarda pek beğenmemiştim onun için kötü bir intibam vardı ama o maçlar ölçü değil tabi ki

videolarını izleyince dehşetül vahşet bir herif hayrinin dediği gibi nwakaeme etkisi yapar

Sosyal medyada Parades üzerine yoğunlaşmak güzel ama arka planda çok net Icardi seviyesinde A class bir orta saha alırsak şaşırmam. Bu sessizliğin ardı fırtına Zaha'da da böyle olmuştu büyük bir sessizlik vardı.

birinci transfer dönemi bitti.. erken bitti.. asıl şimdi ikinci transfer dönemini yönetmek çok riskli ve zamanlama da oldukça kötü... ikinci transfer döneminde zaniolo, nellson, yunus, yusuf, morutan, mitsjö, oliveira muhtemel gidişlerine göre başta orta sahalar olmak üzere yeni isimler aramıza katılma ihtimali gittikçe kuvvetleniyor.. ayrıca zaha, tete, angelino, keremd hatta icardinin uyum süreçleri ve kondisyon durumları var.. muhtemelen bu beşi çoğunlukla bir arada göreceğiz 11'de.. bu süreçte puan olarak olabildiğince az kayıp vermek ve cl garantilemek lazım.. gelenlerle gidenlerle son güne kadar dönüşüm devam eder.

Yaw bunun böyle olacağı zaten belliydi. Her sene aynı terane. Adam kaydettiremeyeceği oyuncuyu alır mı?
Belli olmaz Barça rezil durumda Bartomeu'nun yediği hurmaların etkisi 3-4 sezon daha sürer en az. Örneğin Gavi istese kaçabiliyodu geçen sezon ama takımı satmak istemedi

chelsea logonun ucuz kopyasi gibi
all%20new%20aston%20villa%20logo%20%282%29.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt