Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene spor medyasının Jesus'a ilk 12 hafta dizdikleri övgüleri üst üstte koysak Everest dağını geçer o kadar fazlaydı neticede içeride dışarıda kalemizi göstermeden 3'er 3'er sokup toplam 6 gol attık adamlar kupa alsın diye başakşehir maçında bizi biçtiler muhtemelen turu geçseydik kupa finalinde de aynı tarife 3 daha sokup gösterirdik.

rashica çok rahat 433ün 8ini oynar bu arada
şu misyöden filan bin kat daha iyi oynar

10 no içinde geçerli

ki bi kaç deplasmanda son 20 dakika 10 no oynamışlığı var

sanırım giresun maçı aklıma gelen ve bi iki maç daha var

bayada iyidi
Aylardır söyleye söyleye dilimde tüy kalmadı.

Bu adam müthiş bir joker. Sağda oynar, solda oynar, merkezde oynar, forvet oynar. Hatta mecbur kalırsan sağ bekte bile oynar.

Biz hiç denemedik ama maçına göre çok rahat Icardi'nin yanında yardımcı forvet olarak oynar. Millet hâlâ bu adama sadece sağ kanat diye odaklanıyor. Adamın orijin mevkisi zaten sol kanattı. Bremen'de parladığı dönem sol kanat ve forvet oynuyordu.

Dediğim gibi tek bir adam senin minimum 4 tane pozisyonunu yedekliyor.

Aylardır söyleye söyleye dilimde tüy kalmadı.

Bu adam müthiş bir joker. Sağda oynar, solda oynar, merkezde oynar, forvet oynar. Hatta mecbur kalırsan sağ bekte bile oynar.

Biz hiç denemedik ama maçına göre çok rahat Icardi'nin yanında yardımcı forvet olarak oynar. Millet hâlâ bu adama sadece sağ kanat diye odaklanıyor. Adamın orijin mevkisi zaten sol kanattı. Bremen'de parladığı dönem sol kanat ve forvet oynuyordu.

Dediğim gibi tek bir adam senin minimum 4 tane pozisyonunu yedekliyor.

Yalnız oyuncunun üstünde çok baskı oluştu, bu hoş bişey değil

1691788888753.webp

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ilk defa bir sezonu bu kadar gergin başlarken görüyorum. Sezonun ortalarini geçtikten sonra ülkede vahim durumlar çıkabilir gibi. Bunun baş sorumlusunu uzakta aramaya gerek yok ne yaptiklarini veya neler yapacaklarini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bu sene pislik rekorlarini egale edeceklerini düşünüyor hatta hakem odasi basma vb olaylar dahi bekliyorum

İyi giderlerse problem, kötü giderlerse birbirlerini yerler.

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ilk defa bir sezonu bu kadar gergin başlarken görüyorum. Sezonun ortalarini geçtikten sonra ülkede vahim durumlar çıkabilir gibi. Bunun baş sorumlusunu uzakta aramaya gerek yok ne yaptiklarini veya neler yapacaklarini az çok tahmin ediyorsunuzdur. Bu sene pislik rekorlarini egale edeceklerini düşünüyor hatta hakem odasi basma vb olaylar dahi bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt