Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir deli kuyu ya tas atiyor ardindan neler oluyor neler

Hayirlisiyla transfer dönemini atlatsak cok iyi olacak

Amsterdam’a gittim geldim sayfalar bayagi ilerlemis 30 dakika da son mesaja geldim veratti gelmis ardindan iptal olmus,paredes gelmis sonra iptal,renato sanchez gelmis sonradan forum da veto edilmis

He unutmadan bir de rodrigo de paul gelmis ama sonradan acaba griezman mi gelsin diye vaz gecilmis galiba

Transfer olcam diye bir tarafını yırtıp süreci sürekli olumsuz etkiledi tatil yaptı çalışmadı illa gidicem diye tutturdu en sonda iyi bir kamp geçirmeyince Sevilla'nın ilk maçlarında da patladı. Çok iyi bir profesyonelken son 1 senesini kendi kendini mahvetti Avrupa ligini de kazanan 11'de olsa belki milli takım fırsatı olabilirdi yazık oldu.

Adamlar bonservis ödeyerek dünya para vererek Fred ve Parades’i alırsa mal taraftarına yediği çalımı unutturur.

iyi bi oyuncu alınır merkeze, o transfer tamamlanana kadar olan süreçte de Torreira %100 hazır olduğu sürece Demirbay/Berkan/Oli falan gayette götürür bizi ki Demirbay'ın ekstra performans sergileyeceğine inanıyorum bu sezon, taraftarın da ittirmesiyle.

taraftar yangın çıkarmasa bari, çalım malım muhabbetlerinden ötürü

belli ki zaniolo ve diğer düşünülmeyen oyuncuların satışını bekleyeceğiz bi süre

Etimle kemiğimle nefret etti yav gelmesin it herif istemiyorum zaten 1 aydır falan. Pezevenkle nerdeyse 4 aydır iletişim halindeyiz.
Ne zıkkım yiyorsa yesin, zaten ilgimiz olduğunu da sanmıyorum artık. Son görüşmeyi de bunlar istemiş bizimkiler gel anlat demiştir muhtemelen.

İstemiyoruz kardeşim taraftar olarak da kulüp olarak da seni istemiyoruz. Uza.

Transfer olcam diye bir tarafını yırtıp süreci sürekli olumsuz etkiledi tatil yaptı çalışmadı illa gidicem diye tutturdu en sonda iyi bir kamp geçirmeyince Sevilla'nın ilk maçlarında da patladı. Çok iyi bir profesyonelken son 1 senesini kendi kendine mahvetti Avrupa ligini de kazanan 11'de olsa belki milli takım fırsatı olabilirdi yazık oldu.
Tam zamaninda sattık bu senede bizde kalsaydı elimizde kalırdı. Oyuncularla vedalaşmalıyı bilmeliyiz. Geçen sezon satmasaydik şuan 3. Yerli kim olacak diye düşünüyor olurduk

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt