Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gravenberch yillik 4.5 milyon euro net aliyordu sanirim. Kriterlerimize uymuyor.

7.9 brutmus 4.2 falan oluyor net..Bu paraları alması çok zor tekrar bayernin toplamda 3 merkez orta sahasi varken sans bulamadı şimdi 2 kişi daha ekliyorlar merkeze.. 21 yaşında erken emeklilik yaşamak istiyorsa tabi bilemiyorum..Bu herif Ajaxta 1/20 maaşa oynuyormuş muhtemelen serbest kalma bedeli düşük diye maaşını abartmışlar..
Ben kalacağını düşünmüyorum beyernde üst düzey takımların da uğraşacağıni sanmam öyle uçuk bir maaş mümkün değil ..

Tam zamaninda sattık bu senede bizde kalsaydı elimizde kalırdı. Oyuncularla vedalaşmalıyı bilmeliyiz. Geçen sezon satmasaydik şuan 3. Yerli kim olacak diye düşünüyor olurduk

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oyuncularla vedalaşma kısmına katılıyorum ama bize zorluk çıkarıp bir yerlere şikayet ederim diyeceğine gelip Kamp yapsa Sevilla'ya kulübümün menfaatleri uyarsa gelirim dese 10 m euro yerine direk 15 m euro'ya paket yapıp götürürlerdi.

Bence oyuncu tutumları da çok önemli bu senede Nelsson'u 16 m euro'ya satsak muhtemelen forum kudurur oyuncu gitmek istiyorsa kulübün menfaatlerini de düşünecek.

Muslera
Boey
Dubois
Nelsson
Angeliño
Torreira
Fofana
Zakharyan

Mertens
Zaniolo
Tetê
Zaha
Icardi
Bakambu

---> Luyindama, Midtsjö, Morutan, Yusuf, Oliveira 👋
---> Zaniolo giderse Rashica (ihtimal 85%)
---> Nelsson giderse Dubois da yollanıp Ramos+Faes (ihtimal 30%)

Bana yapılan plan buymuş gibi geliyor. Gerçi Oliveira gitmekten ziyade kalmaya yakın duruyor o yüzden Baturina/Zakharyan/Rieder/Karabec tarzı biri gelmeyedebilir

Fofana'yı fantezi olsun diye yazdım. Olay çift pivotta Torreira ile oynayacak oyuncunun bulunması

7.9 brutmus 4.2 falan oluyor net..Bu paraları alması çok zor tekrar bayernin toplamda 3 merkez orta sahasi varken sans bulamadı şimdi 2 kişi daha ekliyorlar merkeze.. 21 yaşında erken emeklilik yaşamak istiyorsa tabi bilemiyorum..Bu herif Ajaxta 1/20 maaşa oynuyormuş muhtemelen serbest kalma bedeli düşük diye maaşını abartmışlar..
Ben kalacağını düşünmüyorum beyernde üst düzey takımların da uğraşacağıni sanmam öyle uçuk bir maaş mümkün değil ..
Bayern ucuza adam vermez.

Hele aldığının altına hiç vermez.

Veratti / De Paul / Goretzka şu seviye bir adam çeksek ne güzel kudururlar hadi Erden başkan şu işi de bir çözün tak diye birinin şöyle KAP gelse ne güzel olmaz mı ya.

Yarınki 11 nasıl olur acaba ? Muhtemelen bakambu dışında kimse oynamaz ..
Sergio-berkan -baris-kerem-mertens-bakambu hiç heyecan vermiyor yaw şöyle bir Zaha Tete olaydı iyiymis

Yarınki 11 nasıl olur acaba ? Muhtemelen bakambu dışında kimse oynamaz ..
Sergio-berkan -baris-kerem-mertens-bakambu hiç heyecan vermiyor yaw şöyle bir Zaha Tete olaydı iyiymis
Muslera
boey nelson apo angelino
berkan sergio
kerem mertens barış
bakambu

Özetle Lümbiya maçıyla aynı

Bu arada Parades-Di Maria-Messi uclusu Psg de Icardi yi dislamislardi. Messi oldugu surece arjantin milli takiminda oynamaz diyorlardi.

Messi nin en iyi arkadaslarindan biri Maxi Lopez.
Messi 16 -17 yasindayken Barcada surekli Wanda ve Maxi Lopez ile takilirmis.

Veratti / De Paul / Goretzka şu seviye bir adam çeksek ne güzel kudururlar hadi Erden başkan şu işi de bir çözün tak diye birinin şöyle KAP gelse ne güzel olmaz mı ya.
Bugün erken uyumaya gideyim de dediğin adamlardan birini rüyada göreyim başka bir yerde görme ihtimaliz yok çünkü :asd:

Bugün erken uyumaya gideyim de dediğin adamlardan birini rüyada göreyim başka bir yerde görme ihtimaliz yok çünkü :asd:
Şu şekil uyanırsın.
giphy.gif

portekiz selcuk kayseri maçında artık ilk geldiği gibi oynamali, şuanki performansiyla insanı biktiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt