Görkem Gönül
Kırmızı Üye
- 25 Eylül 2018
- 1.020
- 648
- 608
torreira benzeri merkezi hem fiziksel hem kalitesiyle domine eden orta saha oyuncusu alalım da gerekirse 1 eylül’de gelsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gravenberch yillik 4.5 milyon euro net aliyordu sanirim. Kriterlerimize uymuyor.
Orta okulda da takim degistirilmez yawGsliyim
Orta okulda GS çok kötü iken bir ara bjkli olmuştum
Oyuncularla vedalaşma kısmına katılıyorum ama bize zorluk çıkarıp bir yerlere şikayet ederim diyeceğine gelip Kamp yapsa Sevilla'ya kulübümün menfaatleri uyarsa gelirim dese 10 m euro yerine direk 15 m euro'ya paket yapıp götürürlerdi.Tam zamaninda sattık bu senede bizde kalsaydı elimizde kalırdı. Oyuncularla vedalaşmalıyı bilmeliyiz. Geçen sezon satmasaydik şuan 3. Yerli kim olacak diye düşünüyor olurduk
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bayern ucuza adam vermez.7.9 brutmus 4.2 falan oluyor net..Bu paraları alması çok zor tekrar bayernin toplamda 3 merkez orta sahasi varken sans bulamadı şimdi 2 kişi daha ekliyorlar merkeze.. 21 yaşında erken emeklilik yaşamak istiyorsa tabi bilemiyorum..Bu herif Ajaxta 1/20 maaşa oynuyormuş muhtemelen serbest kalma bedeli düşük diye maaşını abartmışlar..
Ben kalacağını düşünmüyorum beyernde üst düzey takımların da uğraşacağıni sanmam öyle uçuk bir maaş mümkün değil ..
Fenere gidecek yolunu yapıyor bizim duyumcular
MusleraYarınki 11 nasıl olur acaba ? Muhtemelen bakambu dışında kimse oynamaz ..
Sergio-berkan -baris-kerem-mertens-bakambu hiç heyecan vermiyor yaw şöyle bir Zaha Tete olaydı iyiymis
ÇekmekVeratti / De Paul / Goretzka şu seviye bir adam çeksek ne güzel kudururlar hadi Erden başkan şu işi de bir çözün tak diye birinin şöyle KAP gelse ne güzel olmaz mı ya.
Bugün erken uyumaya gideyim de dediğin adamlardan birini rüyada göreyim başka bir yerde görme ihtimaliz yok çünküVeratti / De Paul / Goretzka şu seviye bir adam çeksek ne güzel kudururlar hadi Erden başkan şu işi de bir çözün tak diye birinin şöyle KAP gelse ne güzel olmaz mı ya.
Bayern ucuza adam vermez.
Hele aldığının altına hiç vermez.
Şu şekil uyanırsın.Bugün erken uyumaya gideyim de dediğin adamlardan birini rüyada göreyim başka bir yerde görme ihtimaliz yok çünkü![]()