Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder transferini hiç unutamam o dönem müthiş kaliteli bir twitter ahalisi vardı o dönem insan sayısı da çok azdı efsane oluyordu. Şimdi anonim hesaplar kimin ne dediği anlaşılmıyor.
Nerde çokluk orada bokluk diye bir söz boşuna yok :asd: Evet sneijder dönemi iyiydi cidden o dönemden sonra bu dönemi söyleyebilirim en hararetli ve iyi geçen olarak dönem henüz bitmemesine rağmen.

arkadaşlar bu parades-fb haberlerini biz servis etmiş olabiliriz gibime geliyor,biraz önce burda bir arkadaşın buraya attığı '' metin öztürk söylemiş parades bitmek üzere'' twitini atan kişi twiti silmiş gülme imojisi falan paylaşmış halay çekme videosu falan, muhtemelen çalım olayına giriyor bizimkiler : )

fenerle aramızda aynı oyuncuların dönmesi menajerler ne öneriyorsa oradan bakıyoruz diye düşündürüyor bana

IMG_5823.webp

Gravenberch yillik 4.5 milyon euro net aliyordu sanirim. Kriterlerimize uymuyor.
Grevenberch çok yetenekli bir oyuncu olması ile birlikte bizim aradığımız değil bence. Bizim aradığımız adam Fofana daha çok ya da ikisinin ortası De Paul gibi bunlar tabi imkansız örnekler. Wendeli, Tolisso bize gayet iyi olurdu mesela. Özellikle Wendell ile neden ilgilenmedik bilmiyorum adam ayrılmakta istiyor takıma bile ilk katılmadı sonradan katıldı keşke düşünsek bence bize yaşı ve özellikleri itibariyle uyar lakin Torreira'yı yedeklemez oraya genç bir gerçek 6 no gerekebilir. Parades, Dominguez tarzı bir adam alırsak Torreira'yı da yedekleyebilir kart cezasında falan.

Bu arada Cl faktörü falan 30 yaşındaki adamlar için biraz kolpa, paredes zaten kariyerinde Cl oynamış etmiş bir adam adam, atıyorum Nicholas dominguez için Cl önemli olabilir ama paredes 30 yaşında ve son iyi kontratını almaya bakıyor, Cl faktörü genç herifler için uygulanmalı, muhtemelen tete böyle ikna oldu.

dikkat edin bizden birçok duyumcu parades parayı seviyor,teklifimizi yaptık çekildik kaç zaman önce vb dediler fbye gidiyor diye algı yapmış olabilirler : )

Bu arada Cl faktörü falan 30 yaşındaki adamlar için biraz kolpa, paredes zaten kariyerinde Cl oynamış etmiş bir adam adam, atıyorum Nicholas dominguez için Cl önemli olabilir ama paredes 30 yaşında ve son iyi kontratını almaya bakıyor, Cl faktörü genç herifler için uygulanmalı, muhtemelen tete böyle ikna oldu.
Bir tek zaha istisnaydı o da kariyerinde hiç oynamamış yoksa fenerdeydi şuan.

Bizim almak istediğimiz hiçbir oyuncuyu Fenerbahce bizim yaptigimiz teklifin yüzde 50 falan fazlasını yapmadan alamaz; yani bize hiç bir zaman transfer calimi atamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt