Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dominguez'e 10 milyon euronun üstünde bonservis isterler Zaniolo satılmadan alamayız

Bjknin kadro çok geride kaldı

Genel kadro evet ama bazi mevkilerde top 3 de olan oyunculari var

Kale de mert mesela top 3 super lig de (muslera,mert ve ugurcan)

Gedson da kesinlikle en iyi 3 orta saha dan biri(Torreira ve gedson)

Aboubakar da en iyi 3 forvetten biri (Icardi ve Aboubakar)

Fener de ise simdilik bu sayi 2,bana göre ferdi ve tadic disinda oynadigi mevki de top 3 de olan oyunculari yok

Biz bu konu da cok daha iyi bir seviyedeyiz

En iyi sag bek boey
En iyi stoper nelsson
En iyi 6 torreira
En iyi kanatlar kerem ve zaha
En iyi forvet Icardi
En iyi kaleci Muslera

Bjknin kadro çok geride kaldı
Geçen sene Valencia'nın fenerde yaptığını geldiğinden beri Abubakar yapıyor. Bu tür adamlar attığı gollerle üstte tutuyorlar takımlarını. Fener çok önce kopardı yarıştan yoksa. Hatta Avrupa'da manşet olmuştu: Galatasaray'ın şampiyonluğunu engelleme ihtimali olarak.

Arklar orneklerimizde ndiaye demezsek sevinirim zira kendisi kepaze bi futbolcuydu
Kepaze değil de oyun zekası yüksek olmayan biriydi diyelim. Bizdeki ilk döneminde, TR lig tarihinin gördüğü en iyi DM olan Fernando ile birlikte oynama şansına sahip olduğunu görmezden gelenler var. Mevcut takımın en öncelikli ihtiyacı Fernando tipinde bir oyuncudur; hız ve girişkenlik için Torreira canavarımız var zaten ve Hoca merkezi iki kişiyle tutuyor...

Oyuncu satma işini dünya üzerinde bizim kadar beceremeyen başka bir takım yoktur bu yıllardır böyle duran top sorunumuz gibi ..
Duran top sorununu hallettik Okan hoca geldiğinden beri. İnşallah bu oyuncu satma işini de bi 5-6 yıla kadar çözeceğiz.

F3RLO4yXQAAntjI

Ekli dosyayı görüntüle 214655

Transfer dedigin böyle yapilir arkadas. Adam Dün geldi. Hazir degildir sakatlanabilir yeni geldi yorgunluk cart curt. Bizde bir oyuncu geldiginde 1-2 hafta kendine gelme süreci yasiyor. Bir Angelino 4 gün sonrasinda maça cikmisti o da kampa geldigi için.

Berge denilen bir oyuncu vardı burada. Birkaç gün önce Burnley aldı. Adam dün M. City'e karşı oynadı.

Bir kaç kez daha yazdım ama karşılıklı transfer atışmasından çok klüplerin oturup yayın geliri hakkında vıdı vıdı yapması lazım

7,8 milyon euro alan bir şampiyonun liginde neyin çalımı neyin tatavası yav

Cl de bir galibiyet 30 lig galibiyetine eşit

Rezaleddddddd

Dominguez videolarını seyrettim de bize cuk oturur gibi gözüküyor. Yaş olarak da çok iyi. Torreira ile uzun yıllar götürebilir.

Bir kaç kez daha yazdım ama karşılıklı transfer atışmasından çok klüplerin oturup yayın geliri hakkında vıdı vıdı yapması lazım

7,8 milyon euro alan bir şampiyonun liginde neyin çalımı neyin tatavası yav

Cl de bir galibiyet 30 lig galibiyetine eşit

Rezaleddddddd

Bu sene bitiyor sanırım sözleşme.

Düzgün bir anlaşma yapılsın artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt