- 27 Ocak 2010
- 132.201
- 97.271
- 5.488
hakkında kötü hisselere sahibimZaha'yı ekibimizde izleyecek olmak beni azdırıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hakkında kötü hisselere sahibimZaha'yı ekibimizde izleyecek olmak beni azdırıyor.
yönetime yakışmadı sınıfta kaldılar+ Sözlükten birinin tespitine göre Zaniolo İstanbul’da bile değil, kadroda olmayınca ülkesine gitmiş ya da öyle bir şeyler olmuş.
ilk defa hayırlı post attın rdaşUfak 1 stalk yaptim zaniolo fotosu eski italyada degil su an
senin hayırlı postlarını ne zmn görecezilk defa hayırlı post attın rdaş
Zaniolo zorunlu olmayan opsiyonla giderse biri Erden Timura röportaj yaparken sunu sorsun:
Baskanim, 1-1,5 ay önce bir röportaj'da, taraftar bir oyuncunun gercek piyasa degeri 10-15 arasiyken cok yüksek rakam beklentisi oluyor diye oyuncuyu satamiyoruz diyordunuz. Zaniolo devre arasi pesin 35 milyona transfer olacakti. Siz onu 15e aldiniz ve adam geri milli takima döndü. Simdi niye 5+27 milyon opsiyonla kiraladiniz? Burda da mi suc yine taraftar da?
Nelsson’a gerçek değeri 10-15 mi dedinelsonla ilgili demişti o lafı
soru iptal
x.com
x.com
Twitter’ı güncelledikten sonra x.com olarak görülmeye başladı ve paylaşımlar açılmıyor ilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nelsonla ilgili demişti o lafı
soru iptal
bence boey ile ilgili demişti ama yine de soru geneli kapsar tarzda doğrunelsonla ilgili demişti o lafı
soru iptal
Nelsson’a gerçek değeri 10-15 mi dedi
Saçmalamış öyleyse
He o zaman biliyorum o açıklamayı, Boey içindi bence de o, tepkilerden çekindiğimiz için gelen teklifleri kabul edemiyoruz demiştiboey de olabilir ege rtaşımızın söylediği üzre
zaniolo içün değildi onu hatırlıom