Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbola doyacagimiz birkac hafta olacak
Bugün ekibimiz
Yarin fb
Ptesi beştaş
Salı ekibimiz avrupa
Carsamba city sevilla süper kupa finali
Persembe fb avrupa
Cuma free
Ctesi ekibimiz vs ts
Pazar beştaş
Ptesi fb
Salı muhtemel molde macimiz
Carsamba free
Persembe fb avrupa

Döngü böyle devam ediyor
Yoğun 1 ay olacak
Geçen sene fenerin sadece bizimle olan maçlarını izledim. O da mecburiyetten. 🤣

Verilere göre Zaniolo topsuz oyunda ve hücuma yönelik aksiyonlarda Tete ve Rashica’nın önünde. Olayı sadece top taşıma özelinde değerlendirirsen hata edersin, dk skor oranı zaten oldukça iyi.

İstatistiksel olarak iyi olabilir buna lafım yok ama bir taraftar olarak zaniolonun bizdeki performansıni gayet vasat buluyorum

Torreira varken ben Paredesi bir türlü orta sahaya konumlandıramıyorum. Gedson bize ilaç olacak adamda Belmas sağolsun adam elimişzden kaçtı. Orta sahaya dinamizm katacak dikine yardıracak adam bize lazım olan mevcut kadroda

Gravenbergh aradığımız profil Paredeste ısrar etmenin anlamı yok.
Renktaş ikisi arasında 25 milyon eureoluk fark var

Pahalı, kariyerli isimler yerine şöyle Badou Ndiaye tarzı, o etkiyi yaratacak scout transferi daha mantıklı geliyor bana. Riski elbette var ama gelen kariyerli adamın da var riski.

Mesela Dominguez ismi geçiyor, onun gibi henüz 15 milyonlara çıkmadan birini neden bulamıyoruz?
Maddy camara derim ben

doğruysa rezalet sakat olmadığı kesin gibi
Sakat olan adam başka ülkeye gidemez mi yav. İlla evinde yatması mı lazım altı üstü düz koşu yapacak zaten.
Kafa izni vermiş olamaz mıyız peki? Atıyorum gizli bir teklif vardır git italyaya düşün ya kabul et ya gel kendini ver şeklinde bir zihinsel terapi gibi görünmekte.

Ortasaha alacağımız kesin mi ya? Yani herhangi resmi ilgili kişi bununla ilgili bişey dedi mi? Yoksa biz mi taraftar olarak kendi kendimize ortasaha alınacak havasına girdik?

Malum bizim camia ortasahaya gerek yok böyle devam diyebilecek bir camia..

Sakin beyler görüşmesi için gönderilmiştir , en kötüsü teklifleri rahat kafayla değerlendir denmiştir. Sakat olmadığını uçan kuş biliyor.

Oyuncu satma işini dünya üzerinde bizim kadar beceremeyen başka bir takım yoktur bu yıllardır böyle duran top sorunumuz gibi ..
Oyuncu satmayı beceremediğimiz doğrudur ki bunda taraftarın da rolü var biraz. Fakat duran top sorunumuz geçen sen çözüldü artık duran toptan gol atabiliyoruz. Hatta Zalgirisi'i duran topla geçtik, Ljublyana maçında da var duran top golümüz sayılmayan da var. Yani duran top problemi artık biraz şehir efsanesi.

Oyuncu satmayı beceremediğim doğrudur ki bunda taraftarın da rolü var biraz. Fakat duran top sorunumuz geçen sen çözüldü artık duran toptan gol atabiliyoruz. Hatta Zalgirisi'i duran topla geçtik, Ljublyana maçında da var duran top golümüz sayılmayan da var. Yani duran top problemi artık biraz şehir efsanesi.
yok her maç 20 gol atmamız lazım , geçen sene de duran toplarda etkiliydik gol olmadı sadece .

Öyle bir beklenti olustu ki a seviye bir orta saha geldiginde bile belki de begenilmeyecek

Bu kadar beklenti olusturulmasi kesinlikle yanlis

Bize dogru profil bir oyuncu gerekiyor orta sahaya

Torreira,berkan,demirbay ve oliviera var kadromuzda (midstjo yollanir)

Kadromuzda bulunan orta saha oyunculari ile ligde kesinlikle basarili oluruz gecen sezonun sampiyon kadrosu bu hatta güclendik midstjo yerine demirbay geldi

Avrupa icin dogru profil de bir oyuncuya ihtiyacimiz var zaten ve bunun illa buyuk bir isim olmasina gerek yok
Bi kadar basit millet kafayı yemiş

Torreira varken ben Paredesi bir türlü orta sahaya konumlandıramıyorum. Gedson bize ilaç olacak adamda Belmas sağolsun adam elimişzden kaçtı. Orta sahaya dinamizm katacak dikine yardıracak adam bize lazım olan mevcut kadroda

Gravenbergh aradığımız profil Paredeste ısrar etmenin anlamı yok.
Tam tersi bence driplingci 8 noları gözünüzde çok büyütüyorsunuz. Merkezde baskı altında top alıp dağıtacak adam olmadan şampiyonlar liginden sağ çıkamayız. Gravenberch, renato, fred, gedson hep yanlış profiller.

Oyuncu satmayı beceremediğimiz doğrudur ki bunda taraftarın da rolü var biraz. Fakat duran top sorunumuz geçen sen çözüldü artık duran toptan gol atabiliyoruz. Hatta Zalgirisi'i duran topla geçtik, Ljublyana maçında da var duran top golümüz sayılmayan da var. Yani duran top problemi artık biraz şehir efsanesi.

Bu sezona kadar belki 10 yıldır vardı duran top sorunumuz kastettigim şuydu oyuncular hocalar değişse de bu iki sorunun degismemesi çok tuhaf misal fenerde yıllarca duran toptan tonla gol bulmuştur onlarda da hep farklı isimler gelip geçiyor bu özellik değişmiyor..

Bu Torreira Arsenal 8 no olayı nerden çıktı

Emery ile bu durumdan memnun olmadığından kavgalı oldukları için adam Arsenal’den kaçmak istedi zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt