Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.127
- 95.198
- 4.978
isim ver gebeş kaplumbaalacağımız oyuncunun profilini eklememişsin aslan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
isim ver gebeş kaplumbaalacağımız oyuncunun profilini eklememişsin aslan.
Fenerin maçlarıyla mi futbola doyacağız rtsFutbola doyacagimiz birkac hafta olacak
Bugün ekibimiz
Yarin fb
Ptesi beştaş
Salı ekibimiz avrupa
Carsamba city sevilla süper kupa finali
Persembe fb avrupa
Cuma free
Ctesi ekibimiz vs ts
Pazar beştaş
Ptesi fb
Salı muhtemel molde macimiz
Carsamba free
Persembe fb avrupa
…
…
Döngü böyle devam ediyor
Yoğun 1 ay olacak
Paredes & Fofanaisim ver gebeş kaplumba
zaniolo>tete sergio=demirbay angelino>kazımcan zaha>mertens güç kazandık ancak cl için yeterli değil zaniolo kalıp torreira seviyesinde 1 orta saha daha alırsak soru işaretleri giderilir gibi
Verilere göre Zaniolo topsuz oyunda ve hücuma yönelik aksiyonlarda Tete ve Rashica’nın önünde. Olayı sadece top taşıma özelinde değerlendirirsen hata edersin, dk skor oranı zaten oldukça iyi.Tete geçen seneki Zaniolo kadar katkı veremeyecekse lisansını yirtsin
Iyi kurtulduk
. Badou Ndiaye 7.5 milyon Euro ya gelmişti önemli olan iyi oyuncuyu iyi rakama transfer edebilmek.Pahalı, kariyerli isimler yerine şöyle Badou Ndiaye tarzı, o etkiyi yaratacak scout transferi daha mantıklı geliyor bana. Riski elbette var ama gelen kariyerli adamın da var riski.
Mesela Dominguez ismi geçiyor, onun gibi henüz 15 milyonlara çıkmadan birini neden bulamıyoruz?
Torreriayı 8 e çekmeyi planlıyor çünkü arsenal'da oynadığı dönem gibi , ileride baskıyı çok daha yükseğe çekmek için ve Torrerria ve paredes gibi iki adet 6 no olacak elinde. Paredes ayağı düzgün adam Torrerria dinamik. Paredes aslında en uygun adam bizim için istenen tam profil. Siz hep Torrerriayı 6 numara koyuyorsunuz da adamın yedeği yok o bölgede var aslında berkan o da seviye farkı var. Yoksa bizim takım bu kadar çok uğraşmaz bu oyuncu için.Torreira varken ben Paredesi bir türlü orta sahaya konumlandıramıyorum. Gedson bize ilaç olacak adamda Belmas sağolsun adam elimişzden kaçtı. Orta sahaya dinamizm katacak dikine yardıracak adam bize lazım olan mevcut kadroda
Gravenbergh aradığımız profil Paredeste ısrar etmenin anlamı yok.