Transfer Nöbeti #13 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbola doyacagimiz birkac hafta olacak
Bugün ekibimiz
Yarin fb
Ptesi beştaş
Salı ekibimiz avrupa
Carsamba city sevilla süper kupa finali
Persembe fb avrupa
Cuma free
Ctesi ekibimiz vs ts
Pazar beştaş
Ptesi fb
Salı muhtemel molde macimiz
Carsamba free
Persembe fb avrupa

Döngü böyle devam ediyor
Yoğun 1 ay olacak
Fenerin maçlarıyla mi futbola doyacağız rts

zaniolo>tete sergio=demirbay angelino>kazımcan zaha>mertens güç kazandık ancak cl için yeterli değil zaniolo kalıp torreira seviyesinde 1 orta saha daha alırsak soru işaretleri giderilir gibi

Ekli dosyalar

• formation_12_08_2023 10_48_11.png
    formation_12_08_2023 10_48_11.png
    306 KB · Görüntüleme: 77
  • formation_12_08_2023 10_47_05.png
    formation_12_08_2023 10_47_05.png
    304,9 KB · Görüntüleme: 79
Torreira varken ben Paredesi bir türlü orta sahaya konumlandıramıyorum. Gedson bize ilaç olacak adamda Belmas sağolsun adam elimişzden kaçtı. Orta sahaya dinamizm katacak dikine yardıracak adam bize lazım olan mevcut kadroda

Gravenbergh aradığımız profil Paredeste ısrar etmenin anlamı yok.

Öyle bir beklenti olustu ki a seviye bir orta saha geldiginde bile belki de begenilmeyecek

Bu kadar beklenti olusturulmasi kesinlikle yanlis

Bize dogru profil bir oyuncu gerekiyor orta sahaya

Torreira,berkan,demirbay ve oliviera var kadromuzda (midstjo yollanir)

Kadromuzda bulunan orta saha oyunculari ile ligde kesinlikle basarili oluruz gecen sezonun sampiyon kadrosu bu hatta güclendik midstjo yerine demirbay geldi

Avrupa icin dogru profil de bir oyuncuya ihtiyacimiz var zaten ve bunun illa buyuk bir isim olmasina gerek yok

Tete geçen seneki Zaniolo kadar katkı veremeyecekse lisansını yirtsin
Verilere göre Zaniolo topsuz oyunda ve hücuma yönelik aksiyonlarda Tete ve Rashica’nın önünde. Olayı sadece top taşıma özelinde değerlendirirsen hata edersin, dk skor oranı zaten oldukça iyi.

Mac oncesi oyuncularimizin morali bozulmasin diye sirachan transferinin aciklanmadigi bilgisini aldim

+ Sözlükten birinin tespitine göre Zaniolo İstanbul’da bile değil, kadroda olmayınca ülkesine gitmiş ya da öyle bir şeyler olmuş.

Pahalı, kariyerli isimler yerine şöyle Badou Ndiaye tarzı, o etkiyi yaratacak scout transferi daha mantıklı geliyor bana. Riski elbette var ama gelen kariyerli adamın da var riski.

Mesela Dominguez ismi geçiyor, onun gibi henüz 15 milyonlara çıkmadan birini neden bulamıyoruz?
. Badou Ndiaye 7.5 milyon Euro ya gelmişti önemli olan iyi oyuncuyu iyi rakama transfer edebilmek.

Torreira varken ben Paredesi bir türlü orta sahaya konumlandıramıyorum. Gedson bize ilaç olacak adamda Belmas sağolsun adam elimişzden kaçtı. Orta sahaya dinamizm katacak dikine yardıracak adam bize lazım olan mevcut kadroda

Gravenbergh aradığımız profil Paredeste ısrar etmenin anlamı yok.
Torreriayı 8 e çekmeyi planlıyor çünkü arsenal'da oynadığı dönem gibi , ileride baskıyı çok daha yükseğe çekmek için ve Torrerria ve paredes gibi iki adet 6 no olacak elinde. Paredes ayağı düzgün adam Torrerria dinamik. Paredes aslında en uygun adam bizim için istenen tam profil. Siz hep Torrerriayı 6 numara koyuyorsunuz da adamın yedeği yok o bölgede var aslında berkan o da seviye farkı var. Yoksa bizim takım bu kadar çok uğraşmaz bu oyuncu için.

Torreira'nın sezon öncesi sakatlığı ibret olmamış. 8/10 istekleri gırla ama bize 6/8 oynayabilecek, baskı altında saçmalamayacak, hem kesici hem pasör bir oyuncu lazım. Paredes'e en başından beri olumlu olmamın sebebi buydu. Paredes olmaz başkası olur, isme çok takılmıyorum. Alacağımız oyuncunun profili böyle olmalı imho.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt